Kokosový olej

jankaaaaaaa

:D:D:D:D neviem ktory clovek ma pory vo vlasoch :D:D a inac kokosovy panensky olej neupchava pory ani na pokozke

Ku-Bo

mne kozna povedala,ze oleje nejsu dobre,lebo upchavaju pory ci co aaa robia sa z toho vyrazky...nieco take,aa myslim ze ma pravdu

nikto owen

no dufam, ze to nebude tiez moj pripad...ja som vyhadzala na tvari napr. i z citeho bio bambuckeho masla, ale zas na tu moju bradu reaguje lepsie ako kokosovy olej (po nom je to viac cervene)...hmm teraz som zmatena, pretoze na tej cistej neproblematickej tvari zas kokosak je fajn, no budem to musiet asi kombinovat.

delphia

mirka ku mne chodi na cistenie jedna mlada kocka s dost aknoznou pletou. poradila som jej kokosak a na moje prekvapenie povedala, ze nemoze ho pouzivat, lebo par x si ho naniesla na tvar a neskutocne sa po nom vyhadzala. takze dla toho neda sa doporucit vseobecne na kazdy typ pleti.

Baja22

Ja som dneska u nás objavila nový Bio obchod... Maju tam toho velmi vela. Všetko od značky Urtekram, a aj oleje. Ale ako naschval nemali kokosový tak som si dala objednať. Už sa naň tešim :)

Ku-Bo

ja pouzivam kokosovy uz asik tri tyzdne... aaa robia sa mi take male vyrazky,ale neviem ci z neho... mozno to len zo zaciatku a pomaly sa zacne zlepsovat ale neviem no... myslite ze mozem to pouzivat takto: differine krem aaa po chvilke nato kokosovy?

nikto owen

hej mam vonavy, za studena lisovany, pri vybere som davala pozor ;)...prepacte ak sa zda, ze to bolo chaoticke, ale strasne som nervozna uz z tych vyrazok. na nic podobne som nikdy nebola zvyknuta, mala som vzdy cistu plet a teraz toto. myslela som ci to nie je nahodou uconik, ze sa musim vyhadzat, aby vyslo to svinstvo von alebo ci to nie je nejaka zla kozna reakcia z neho.
mirka 23 a kde to zozeniem to GSE (Citricidal)? dakujem za radu