Do leta buďme kočky!

caren

ahojte baby, tak konecne som sa odhodlala a idem sa pridat k vam,. mam 19 rokov, 170 cm a 70 Kg. skusala som uz rozne diety, ale vacsinou som to vzdala hned v prvy den, proste ja neviem odolat domacmu fajnemu jedlu a tak :( a vacsinou nemam v skole cas jest a potom sa prezeriem doma :( ale aj napriek tomu doma cvicim pravidela 3/4 hodiny taebo, i ked neviem ci to ma nejaky iefekt ked neupravujem stravu. takze pridavams a dieatujem, cvicim, a ozvem sa tak o dva tri dni, ako mi to ide, a o tyzden ci som schudla nieco :)

sandrita

Ste ma navnadili s tymi mierami,a bezim uz merat sa.
Inak necitam vas,ale dufam dobehnem to.
Teraz len dve stranky,ale uz mam chut cvicit....tak nech nam to chudne !!

sandrita

Ahojte dievcata-beriete ma do partie ?
Davam sa na to,uz musim.
Mam 33 rokov,vyska 74,a 80 kg,ufff.
Po detoch vaha isla hore,moja idealna bola 69 kg.
Ale pri niecom mi to pomohlo..myslim pribratie.Mam zenske tvary konecne.
Bola som az prilis chuda ,sama kost a ziadne cici.
Tak oficialne idem chudnut.

Mishella

awojte bambulky ... stacarka aj mne vaha neako stoji ale ved ona s araz pohne hlavne ze cm idu dole :) aky si mala dnes dnik? jejo je super ze pomaly nas je coraz viac a viac do leta budeme kocky v sukienkach :):)

venere

skusala som 90-dnovu ale nevydrzala som..do leta potrebujem zhodit zhruba 2-3 kilecka a hlavne spevnit a vyformovat postavu a tak sa k vam pridavam...v nedelu dam aj svoje miery:)

micoshka

caute.ja sa k vam pridam od zajtra tiez.mam 15 rokov.158 cm a vahu 55 kg.a to sa radsej teraz ani nevazim lebo som pribrala teraz 8kil..wow,cela by som si vytrenovat postavicku sportom,viem ze v mojom veku by sa nemalo nejak rapidne chudnut,alebo nieco take
cela by som to dat na 44kg aspon,
u mna to bude tazke nakolko mam chude brusko ale siroke boky...no uvidime,
drzim nam vsetkym palce...

stacarka

no dobry vecer sa zela :-))
takze merala som sa uz rano a tu su moje vysledky:
vaha - stale 59kg
pas - 67cm = -1cm
cez pupok - 81cm = -2cm za tyzden!! neviem, ci som zle merala alebo co, ale takto to vyslo hehe :-))
bedra - 86cm, takze ziadna zmena
zadok - 98cm, ziadna zmena
stehno - 57cm = -1cm

no, mohlo to byt mozno aj lepsie, kedze som tak drela cez tyzden, ale nevesiam hlavu :-) neprestavam :-)
teraz si pojdem dat aspon tu polhodinku-tristvrte na bicykel cez ten film na markize :-D uvidime ako zvladnem :-))

sasa, hmm, aj mna by zaujimalo ako si dala dole 5 kil za mesiac :-) to by sa mi zislo :-))

saska, pridaj sa k nam :-)

tak pekny vecer zelam :-)

Mishella

ahoj saska .. na obed si kludne mozes dat co maminka navari len v mensom mnozstve a papaj vzdy ked si hladna ale nieco lahsie takze to vychadza papat kazde tri hodiny vies ked rapidne zacnes obmedzovat stravu tvoje telo si zacne tuky odkladat na horsie casy a tak nic neschudnes a pochyti ta strasni hlad a zacnes jest a priberes aj to co si nemala takto ked budes papat pravidelne tak organizmus si zvykne a tuky sa zacnu stracat a jedno z najdolezitejsich veci pri chudnuti je SPORT takze hopla do cvicenia.. :):) a napis nam svoje miery a kazdu nedelu sa meranmie a vazime ako sa nam cely tyzden darilo :)

saska15

Cauko,chcela by som zacat s chudnutim s vami,takze mam 165 cm a 65 vahu a chcela by som schudnut na 54 kg do konca maja takze mam take 3 mesiace aby som zhodila 11 kg :3=4 KG ZA MESIAC a ozaj mam 15 rokov.....

Rano som s dala acidko a odstaveny pomaranc a este newiem co si mam dat na obed....

Mishella

dobre ranko bambulky takze vaazenie meranie mam za sebou ale nadsena som neni aj ked stehienka sli o pol cm dole a hlavne o stehienka mi ide a vy ako? sasa jejda to ti zavidim ako si to dokazala? ako sa stravujes ci ta strava nie je podstatna?ale sport? paulinka jej uzasne ze si dokazala tak rapidne schudnut aj ked ti to prinieslo toto ale nie vsetci chlapi su rovnaky urcite sa najdu aj vinimky .. ja ti bohuzial moc neviem s tym pomoct priatela mam uz rok a postavovo nevyzeram tak ze by sa kazdy chalan za mnou obzeral .. drzim vam palceky