piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
jasne ze to pojde, o tom nepochybuj. ale nepojde to lahko... mozno by som zacala so susenymi slivkami... lebo same od seba sa creva hned nerozbehnu...
bude to tazke ale pokusim sa to zvladnut a uvidim,ake je to bez toho a ze to urcite bez toho aj pojde!!
neviem nic, moc sem nechodim. boli sme sice spolu v nemocnici ale kontakt nejak neuudrzujeme...
cely zivot tuzim po dokonalosti, aby som bola obdivovana a milovana... a pomaly zistujem, ze to fakt tak nejde. racionalne to sice chpem, ale v dusi ma to este nejak nechce prejst...
koncim v praci, pripojim sa potom z domu.Drzte sa!
to si spravne pochopila! Preco chces byt dokonala? A s mishou je to zevraj nejake moc zle.
nie jedlo je v pohode. uz som zistila ze tade cesta ku stastiu nevedie...
s mishou? netusim...preco?
myslela som ze sa to tykalo jedla. Takze si sa uz aj objednala. Nevies co sa stalo s mishou?
kontakt som uz zohnala. no trosku bojujem s maskou dokonalosti... tak intenzivne presviedcam svet ze je vsetko super, ze potom nevladzem robit nic ine...a zakopavam o realitu.. ale jedlo v pohode...
thesiamee, videla som, ze si tu hladala kontakt na psychologa. Deje sa nieco?
kiara: drzim palce! a keby si uz vliezla do tej lekarne tak to nevzdavaj a radsej si kup celaskon, alebo nieco. To je taka nahradna terapia na zaciatok. niekto kupuje v potravinach zubne pasty, aby nekupoval jedlo a tak... a ked ich kupis, neznamena ze ich musis pouzit... takze zelam vela sil v boji:)