Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zapcha, pomoc bojim ze umrem

farmaceutka

ach a kolko prijimas tekutin? A mas nejaku pohybovu aktivitu? Nedostatok pohybu silne ovplyvnuje zapchu. Neviem, aku vlakninu mas kupenu, ale zaklad je Psyllium rozmiesat vo velkom pohari tekutiny, vypit a zapit este jednym rovnakym poharom vody. Vlaknina vo forme tabliet byva slabo ucinna, musela by si ich zjest niekolko desiatok. Okrem toho kazdy den mozes uzit 1 polievkovu lyzicu lanovych semienok, nechaj ich napucat vo vode, pohryz, prehltni a zapi dostatkom tekutiny.

mira

Tvoj hlavný problém je nedostatok vlákniny. Neobsahuje je mäso, mliečne výrobky a mlieko, vajcia, sladkosti a biela múka. To sú všetko rizikové potraviny.
Vláknina zabezpečí dobrú peristaltiku a dobrý tonus čreva.
Jedz nerafinované potraviny - obilniny, zeleninu a strukoviny. receptov je spústa, takáto strava je pestrá, chutná a vializujúca.

1BEN1

Vyskusaj hned rano, nalacno zjest jednu polievkovu lyzicu panenskeho olivoveho oleja a ihned to zapi 2dl teplej vody z vodovodu v ktorej bude rozmiesana vytlacena stava z polovice velkeho citrona resp. z celeho maleho citrona. To by ti malo urcite zabrat, niekedy sa staci hned nalacno napit aspon 3dl teplej (nie horucej) vody z vodovodu.

me for me

skus saraticu,da sa kupit aj v potravinach je to voda nejaka,ak nepomoze skus ju ohriat aby bola tepla nie horuca

desana

napis tam na tu stranku www.alternamedica.sk, aby ti poslali recept proti zapche, posielaju ho zadarmo. najdes tam aj ich mailovu adresu. aj ja som tu nasla na nich kontakt a uz mi to poslali.