mam strasne velky problem,mam kopu stresu a uzivam duphilax od lekarky ale v poslednej dobe ani ten nezabera,skusala som aj cipky,senny caj,vlocky,figy slivky a nic,nemate este nejake rady?potrebujem pomoc
Zapcha, pomoc bojim ze umrem
Ruth fx. pasage- siran horečnatý MgSO4 v menšej dávke?je to?To je dlhé roky zname.
To sa môže každý deŇ?. Tak potom radšej šaraticu- ta je jemnejšia a popíjanie bujonovéj polievky.
Myslím že raz som mala MgSO4 mi nezabralo ale Šaratica hej v prijatelnej davke. Alebo skúsiť psylium.Polievkovité jedla dakujem.
Poradím si.
.
Tak ďakujem ruth, skusim.Dík
Ešte veľa cestovin nie je pri zapche vhodne ako som si všimla, mzsí sa to šmýkať. Mariško Vincentka?
mala som tiez obrovske problemy so zapchami a vyskusala som mnoho produktov a iba jeden mi pomohol. boli to prasky f.x.passage sl, ktore dostat kupit priamo v lekarni. ako som ich zacala uzivat, tak asi po dvoch dnoch som uz chodila na toaletu pravidelne. treba si ich zarabat rano na lacno. verim tomu, ze by aj tebe pomohli!
Stačí piť GGW liečivu vodu na ráno a lačno a bude po zápche.
to som skušala ono to nezabralo.acidko s kavou.
striedat
istnajma rano sa snažit, trochu cvičenie..najvačšia činnost čriev je od5-7...9, vodu pijem na litre tepla najlepšie.
niektoré lieky ju robia aj tu zapchu, menej.
svoje sily zapojiť každý sa pozná.veľa šťastia.
Zaručene pomáha káva a acidko. Nemusi to byt uplne naraz, lebo by ste skor dogrcali, ale 5 minutovy rozostup je ok. Zabezpecte si volny pristup k vecku.-))))
moju kamaratku tak niekolko rokov ma musí o všetko prosiť.
obv. ju prehaňa ked niečo chce. A že je sprosta , leniva a pod
Ahojte.
no to je problém.najma ked mate ochorenie pri ktorom musíte nejaký čas ležať.
Napr. menej sa hýbe ....
Aj ked ste v nemocnici tam maju všetci davaju čípky a laktuloza.ale vacsinou to zabudnu v sprave napísať tak to sa potom neda.
a ked ti pomáha napr. muž tak to ani nedonesie, nerozumie čo vlastne chceš.ako u blbých lebo pre nich je to nepodstatné- ale ono to je podstatné.
čaje nemusia pomáhať ani mineralne vody., ani lanové semeno
je to nepríjemne(:
A všetko musia pobehať príbuzní ako u blbých. Šlachta.
No vcera som sa o tom s bratrancom rozpraval, on ma same crevne problemy tiez, a vravel ze na zmensenie bolesti vraj nic neni, a klystir je na vyplach criev alebo co to je?
Marecicekkkk: no iste ze existuje, su prehanadla, vo forme tabliet i cipkov. Ale zacni viacej pit a ak pijes dost, tak chod za lekarom