Mam 28 rokov a chcela by som dieťa. Problém je v tom, že nechcem žiť s mužom v spoločnej domácnosti, kvôli dieťaťu. Nemam dobré skúsenosti s mužmi, tak preto ma ano nejako zvlášť nepriťahujú. Ale sama bez dieťaťa by som nechcela ostať žiť do smrti.
Čo si myslíte o tom keby som sa na chvíľu s niekym zoznámila, mimo môjho bydliska, otehotnela a potom mu zatajila
že som tehotná?
Chcela by som mať dieťa a žiť s ním sama, bez chlapa. čo si o tom myslíte?
Chcem mať dieťa, ale nechcem žiť s mužom. Poradíte mi?
suhlasim s ninou
nina5
ved ja to beriem.. aj ja si rada vypocujem nazor inych... ale mam s tym svoje skusenosti.. homosexualita je moc tabuizovana na slovensku... a mnoho ludi nas nechape... ale ver mi ze dve zeny vychovaju dieta v niekolkych pripadoch lepsie ako niektori rodicia...
No a mame to tu.. Baby neukrizujte ma, ale ja si myslim ze dieta potrebuje svoju matku na 80 percent a otca na 20. Ved ten chlap aj tak iba do roboty chodi a vidime ho len vecer a mozno cez vikendy. Aj ked sa tu nacrtava pozicia "zivitela rodiny", co je velmi podstatna zlozka. Je to tazke... No a v neskorsom veku dietata je to zase len o niecom inom.. Ja som bola naviazana na matku na 100 percent, otec nam len kupoval hmotne veci, no city absentovali. Takze moj nazor tiez vychadza z mojej osobnej skusenosti.
esthel v tom pripade ale treba navstivit psychologa a barieru postupne odblokovat, pretoze obmedzujes nielen svoj zivot ale by si obmedzila aj zivot svojho dietata.. podla mna by bolo najlepsie zacat s tym pracovat u psychologa a som presvedcena o tom ze by sa to postupne zlepsilo.. az potom by som sa zatazovala otazkou rodiny... podla mna nie je spravne od niekoho sa nechat oplodnit a zatajit mu to, ten clovek je predsa tiez "spolutvorca" toho diela a ma nan tym padom pravo.. bolo by to nefer aj voci dietatu aj voci tomu chlapovi
suhlasim ze radsej dve zeny ako nezodpovedni a zli rodicia. ale na druhej strane si myslim ze je predsalen o nieco vhodnejsie aby dieta vychovavali muz a zena.. podla mna je uloha muza vo vychove velka a jeho nepritomnost ma vplyv na vyvoj dietata. preco by to bolo aj od prirody potom zariadene tak ze dieta mozu splodit iba opacne pohlavia? ja tymto samozrejmne nechcem nikoho osocovat a urcite nie partnerov rovnakeho pohlavia, ale treba uznat ze je to akasi prirodna odchylka, vacsina ludi je heterosexualna, napriek tomu vsak nemam nic proti ludom ktori su zamerani homosexualne, preco by nemohli spolu zit a byt stastny. zastavam vsak nazor ze to pre dieta nie je najvhodnejsie
estel daj mi mail.. napisem ti moj nazor...
nina5 niekolko rokov som studovala psychologiu a viem o com hovoris.. tieto studie co spominas nic nedokazuju... poznam niekolkto takych parov.. vychovavaju dieta a tym detom nic nechyba..
a co sa tyka toho radsej dve zeny ako nezodpovedny, nemoralny a zly rodicia!
Baby,ide o sexualne zneužívanie v detstve a keď si predtavím že by to odo mna chcel možno aj každý deň. No tak to ma sex vôbec neláka. A taký chlap, čo by so mnou žil iba tak asi neexistuje.
lesbicka citala si niekedy nieco o psychologii a ulohe otca a matky v rodine?
Aj ja chcem mat dieta s mojou partnerkou a budeme ho vychovavat dve zeny. Nejde o to kolko ludi bude dieta vychovavat ani o to ci to budu dve zeny, muz a zena, alebo len jeden rodic.Ale ide o to ako to dieta bude vychovavane. Ak bude v harmonickej rodine a dostavat dostatocnu lasku a vsetko co potrebuje bude take ako vsetky ine deti.