Uz mesiac ma trapi problem s erekciou

Príspevok v téme: Uz mesiac ma trapi problem s erekciou
lost

Mam 18 rokov a uz mesiac ma trapi problem s erekciou...penis mam akoby trocha necitlivy, ani pri masturbacii to nie je ok, nedokazem sa do takej miery vzrusit a erekcia prichadza oneskorene. Vseobecne sa citim divne, akoby mi pokleslo libido a do istej miery ma prestali pritahovat zeny. Cim to moze byt? Problemy zacali po tom ako som si aplikoval cajovnik na zalud...je to mozna pricina??? Ako sa to da riesit?

tellott

Tabletky na erekciu - tonzes.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Zytax funguje aj za nižšiu cenu.

Troll5

Ano, ten komentar nizsie s fotkou erexanu je typicka samoreklama erexanu, vzdy ich pisu rovnako :D nenaleťte im na to...

Vsevedko876

Ano Zytax je to naj - mozem potvrdit - minule som nechtiac dal do slepacej polievky a vsetky rezance sa v nej postavili, ale zase sa to potom lepsie jedlo. A ked chcete dat manzelke iba pusu na dobru noc, tak vam uplne postacuje polka tabletky.

miloslavka

vyskusajte clavin platinum, nie je to liek nema vedlajsie ucinky je na prirodnej baze ale pri kratkodobych problemoch velmi dobre ucinkuje

zajac125

Takto sa to presne začína. Najprv chvíľkové výpadky a potom zrazu už navždy ticho. Netreba to podceňovať. Pri tom voľnopredajné tabletky na erekciu môžu pomôcť, ale nie vždy. Niektorý pacienti končia až pri prostaglandínových injekciách, lebo bežné spôsoby liečby už nezaberajú. Nemusí to tak ale skončiť. Tu je podrobný článok o probléme s erekciou -odkaz odstránený- som si istý že pomôže a dodá vám správny smer pri uvažovaní čo ďalej robiť.