Postava zeny

iris

no,kedze je teraz v GB tak presne neviem.asi este viac ako mala doma,lebo pisala,ze pribrala.
moze mat tak 105-110max.vazne neviem.a ma aj uzky pas,oproti mne ovela uzsi.asi 65?
lenze ja,ked som mala 15,tak si predstav sako na mne.hrozne som vyzerala bez bokov.ako muz od hora z najsirsieho(mam sirsie plecia) do uzka.ziadne krivky,nic zenske.som sa hanbila chodit v sakach,hoci to bol moj styl-elegancia aj v obleceni.
teraz viem,ze zena musi mat na bokoch tuk,pretoze je to potrebne!!boky bez tuku tak to privodi problem napr.so zensk. hormonmi. aj muzom sa viac pacia,ak by sme boli take chude tam ako oni,tak to by sa nemali za cim obzerat.obzru sa za zenskou riťkou,nie muzskou.
a nezabudni,co ti napisal hmm. muzi najlepsie posudia,aka zena je krasna a on mi tu stale vypisoval,aka si nadherna,akoze som chapala: ty ma uz nezaujimas,iris :DDD
takze hlavu hore a ziadne komplexy,lebo prave to nas ubija-my same.

betka20

iris:som v poriadku.No takze tvoja sestra je chuda az na tie boky?ako ze nema tuk neviem to napisat vies ako to myslim nie?a mozem vediet kolko ma okolo pasu priblizne?

iris

nejakych 85. po mame mam uzke kosti,takze ak by som schudla,tak mam aj teraz 90. ale to by som bola v tvari ako kostra,takze si to nemozem dovolit.bud pekna hore alebo uzka dole.vybrala som si lepsie vyzerat hore v tvari,lebo boky su pekne aj 100cm. muzom sa pacia a ja som s tym vyrovnana.
tak je to, moja.ale ako som pisala,sestra je po otcovej rodine a tam mali siroke boky a ona ma tiez.aj v 15 mala sirsie ale ostali jej stale take 105max.a ani nevies,ako na nu letia vsetci odkraja!!keby sme obidve pochudli na najuzsie boky ake sa daju, tak sme menej pritazlive a ani miery by nam nepomohli ked tvar by bola strasna.
tak to je vsetko aj s vysvetlenim.moja,staci???