Ahojte.Chcela by som vediet ake zeny vas viac pritahuju.So sirsimi bokmi ako nape.Beyonce alebo vychudnute
Postava zeny
iris:ja mam postavu skoro taku istu ako ty.170cm vysoka o kilo viac ako ty takze 63kg.a boky a pas mam ja o troska mensi.A odkial si?
iris:ok pozdravim a on t aj tak uvidi.A nechcem si ani predstavit ako budem vyzerat v 18rokoch ked teraz mam 100
bezim spinkat,zajtra vstavam o 5 hod.
papa.betka a pozdrav hmm,lebo tu nebudem.
:))
vyzlecena mam.ale oblecena tak to sa riflami zakamufluje a vyzera pekny okruhy zadok.vcera som si jedne kupila a fakt zasnem aky mam krasny zadok v nich.aj kamoska a jej muz mi to povedali :DDD
a chalanovi hola riťka nevadi ani hruskova.prave naopak...som tu niekde citala,ze sa im paci hruskovy 8-o tak oci vyvalujem.vies,on si vtedy tvar zadku vooobec nevsimne.to mi ver.bude mu to styri osem aky je,tak bude zo vsetkeho vo vytrzeni.
:DDDD
to len mi si komplikujeme zivot a vyrabame problemy z malickosti...ale ked sa stane horsie,tak si uvedomime,ze radsej zadok 150 ako nejake tragedie a podobne.
Ale to nic nieje to mi len niekedy prepne.A ja este na to musim prist ze tie boky su super a este tie okolo bokou.a este ty mas postavu hrusky?lebo vies 100cm mozes mat aj tak ze velky zadok
tak to je dobre.to su dozvuky,take male cim dalej zriedkavejsie dozvuky.
drz sa dalej zdrava,oki?
hmm ti napise svoj nazor :DDDD
ja mam teraz kukuricu v ustach :))) hroza.
no,betka,ak to bolo take nasilu a mas s tym problem,hoci si myslis,ze zatial nie,tak sup sup na inu temu motivovat sa.
moja,nevracaj,nasi chlapci sa k tomu zajtra/pondelok urcite vyjadria a vies si predstavit ich zufale povzbudenia.
ale uz nebudem vies ja som pred pol rokom zacala s bulimiou po dvoch mesiacoch som zistila ze nechcem dopadnut zle tak som prestala.Ale niekedy mi este v hlave blbne a urobim to
No vracala som.
blbost???nechapem.