Ahojte mam 18 a bud. tyzden sa chystam prvykrat ku gynekologovi,lebo chcem predpisat tabletky.Viete mi povedat co vsetko to bude obnasat ako dlho asi budem cakat kym mi tie tabletky predpise,ake vysetrenia musim absolvovat? ako ma bude vysetrovat a cim a podobne? :)A co mu mam vlastne povedat?Ze som prisla,lebo potrebujem hak?Dakujem za odpovede,trosku mam z toho strach,ale verim,ze ma upokojite,ze to nie je nic hrozne :)
Prvykrat u gynekologa-par otazok
čím viac dní od možného oplodnenia tým je väčšia šanca, že má test pravdu. Meškanie však môže byť aj zo stresu, z prechladnutia... ale inak je naozaj lepšie navštíviť gynekologa
No neviem koľko dní by to mohlo byť a keď je to menej tak je to nepravdivé? Asi by som mala navštíviť radšej gynekolôga
záleží od toho koľko dní od možnej oplodňujúcej súlože si si robila test, ak je to viac ako 14 tak by test mal už mať spoľahlivé výsledky
Ahojte. Chcem sa opýtať,že tento mesiav som nedostala ešte menzes aj keď som ho už mala dostať.Môže to byť aj tým,že som trochu prechladnutá? A robila som si tehotenský test a bol negatívny mohla by som byť aj tak tehotná ? ďakujem
Neviem co je vam natom tak hrozne trapne. Ved ten doktor uz tolko tych onich babskych veci videl ze mu je jedno aku krasnu ju mate :D :D :D ale nie ale neviem coho sa hambite aj tej sestricky ved aj ona to ma medzi nohami a vie otom aj doktor ze to ma :D :D :D
Ahoj, nosiť si so sebou nemusíš nič, akurát si daj dlhšie tričko alebo sukňu, aby si tam nebehala s holým... Najprv pôjdeš ku sestričke, tá ti vypíše kartu, potom sa pôjdeš pripraviť do kabínky. Tam si vlastne vyzlečieš spodné prádlo, necháš si. No a potom k lekárovi. On sa ťa pravdepodobne bude pýtať, kedy si mala menzes, ako dlho trvá, či máš nejaké problémy a pod. Potom ťa vyšetrí, dá sa to vydržať, aj keď to nie je dvakrát príjemné. Tak držím palce, nech to v pohode zvládneš.
Ahojte , mám 15 a chcem ísť asi na budúci týžden ku gynekologovi .. mala som už pohlavný styk , a nechcem to necháť na neskor .. chcela by som si dať prespísať HAK ..
Len sa trošká bojím ..
Netuším co mi bude robiť , pýtať sa ma , alebo co si mám priniesť ..
Poradíte mi ?:)
Dadusa
gratulujem :)
no takze uz som dneska prisla :D poviem tolko.. kramy som dostala a bola som rada :D aspon sa mi to nepopresuvalo... :) prezila som to aj s nimi:)
praveze v tom letaciku ktory je k tomu sa pise ze iba 2-4 tabletky denne...