Ahojte mam 18 a bud. tyzden sa chystam prvykrat ku gynekologovi,lebo chcem predpisat tabletky.Viete mi povedat co vsetko to bude obnasat ako dlho asi budem cakat kym mi tie tabletky predpise,ake vysetrenia musim absolvovat? ako ma bude vysetrovat a cim a podobne? :)A co mu mam vlastne povedat?Ze som prisla,lebo potrebujem hak?Dakujem za odpovede,trosku mam z toho strach,ale verim,ze ma upokojite,ze to nie je nic hrozne :)
Prvykrat u gynekologa-par otazok
laskonka, jeho chute sú vec jedna a chlpy pacientky sú vec druhá :D a ako som už napísala, by si sa divila, koľko gynekologov nezastáva holenie... :))
matamata tak určite mu natom nezáleží a myslím, že ani záležať nemôže, je to každej osobná vec,a teda to nemôže ani nijako riešiť alebo čo, ja som to myslela tak, že je to stále len chlap a možno že práve ten jej lekár by radšej dal prednosť napríklad oholenej pacientke
dadusa, je to hormón... musíš rátať aj s rizikami... moja sestra to minulý rok brala, nebolo jej našťastie nič, ale poznám kočku, ktorá z toho skončila na pohotovosti, lebo skolabovala...tiež rátaj s tým, že môžeš napriek tomu špiniť...
a neboj sa, nie si sama, ktorá si v istých chvíľach "nemôže dovoliť" menzes, ale myslím, že sa to bude dať prežiť aj bez tabletiek,nie? ak máš strach, tak to neber...
dadusa ono to je tym ze je to hormon...neviem ja som to raz brala a nic mi nebolo..ani som nevedela ze nieco uzivam
laskonka myslis si ze mu na tom zalezi?k nemu nechodia len 20 rocne baby ale aj 60 rocne zeny, aj 50.a je ich pomerne vela..a si myslis ze co???proste to neriesi..
no hej lenze o tom lieku: norethisteron som pocula vela negativ.. ze napriklad pribratie ..poskodenie tvari..hnacky..vracanie bolesti a tak... no lenze ja pojdem prec a taketo nieco si nemozem dovolit :(
určite je mu to jedno... niektorí gynekológovia dokonca úplné holenie ani neschvaľujú... ak je žena čistá, nevidím problém aj keby bola totál zarastená...
ja sa ale aj tak čudujem, čo je stále taký problém s tým holením... šak keď chceš-tak sa hoľ, keď nechceš-tak sa nehoľ... to neni povinné-sa holiť... ak tebe vyhovuje byť neoholená-nech sa páči, kľudne bez obáv :)
no ktovie či mu to je jedno, ale určite ti nič nepovie, či budeš oholená alebo nie a ak by mal nevhodné poznámky tak uteč preč a už sa k nemu nevracaj
martina to je jedno..na tom nezalezi..aj napr moja mama chodi na gynekologiu a neholi sa..sak jej generacia to ani nepozna...tomu doktorovi je to jedno, on uz videl toho vela
neviem, ale chcela by som sa spytat ci ked idete ku gynekologovi tak ze ci idete oholene?