Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

LUDIA POMOZTE MI SCHUDNUT SOM ZUFALAA!!!

kikina

dakujem lochneska aj vam ostatnym no dufam ze to nejako zvladnem ale ja potrebujem schudnut do juna lebo sa asi zblaznim

zabicka1611

baaaaby...neblaznite..ved si poskodite organizmus!! mam kamošku, ktora ked mala 15 bola hrozne tučna a predstavte si ze z toho vyrastla!! ziadna dieta ziadne tablety na chudnutie!! proste presla pubertou a vsetko sa zmenilo!! :))

zuzi

ja mam taktiež 14 zanedlho 15 aj mna to veelmi trapi meriam 168 a važim 65kg ...a mam velmi velke stehna v škole sa ani nezobliekam do trička lebo sa ukrutne hanbim....aj ja by som rada zhodila aspon tych 10kil

Adulka

V tvojom veku sa určite nepúšťaj do nejakých extrémov. Pravidelne sa stravuj, uprednostňuj ľahké zdravé jedlá...napr. namiesto vyprážaného rezňa si daj dusené mäsko a podobne...vymeň biele pečivo za celozrnné..jedz veľa zeleniny, ovocia....a dodržuj pitný režim...
A ak máš vzťah k športu, tak sa hýb !!!!
Lenže to ťa musí baviť, lebo cvičiť nasilu, to nemá zmysel.

lochneska

Nie, práveže sa najedz a pravidelne, len treba vedieť ako na to, hlavne raňajkuj ... desiatuj, obeduj, olovranruj a aj večeraj ALE S MIEROU A PRAVIDELNE ... a veeeeľa pi! :)

lochneska

Ahoj, ja som v tvojom veku vážila približne rovnako... + - ... je super že chceš niečo s tým robiť, pretože ja som sa vtedy na to vykašlala a dneska som už v hroznom stave ale niekdy nie je neskoro ani pre mňa, takže aj ja začínam :)