LUDIA POMOZTE MI SCHUDNUT SOM ZUFALAA!!!

Beka

Ahojte to som zase ja ..poradte mi čo by som si mala brávať na desiatu do školy.Myslím niečo ľahké čo ma aj zasýti.

Beka

Ahojte,som na intráku a chodievam na raňajky aj večere a v škole na obed.Na raňajky mávame pečivá a biely chlieb s nátierkami..Obedy a večere cestoviny,mäso,polievky..Začala som pred dvoma týždňami s dvoma výzvami.Brušáky a drepy ale nechcem aby ma spolubývajúce videli.Takže keď niekedy niesom sama tak pár dní necvičím..Mám 57kg a 159cm.Najviac ma trápia veľké stehná a zadok.Poradte mi prosím ako nato.A čo si mám dať keď som večer keď som ešte hladná.Snažím sa aj nejesť po 18tej ale doma keď všetci ostatní jedia pri filme čipsy alebo sladké tak sa fakt ťažko odoláva.

lochneska

No ako mne napríklad robí lepšie varená strava ako surová.. ale zase to jec každého ako to jeho organizmus príjme :) Ak niekomu robí zle hento a toto tak sruhému zasa nemusí....

liberrta

ja uz asi rok varim v pare zemiaky , ryby, mäso a zeleninu, ktora sa neda jest surova a samozrejme, po 17.tej hod. uz nic nejem, iba pijem obycajnu vodu. zarucene to funguje

jas123

no to samozrejme,ze strukoviny asi nikto surove jest nebude,ale ked si to tak vezmeme,uz som citala X knih o zdravej vyzive,detoxikacii a neviem este co,ale nikde nebola ani zmienka o tom,ze varena zelenina je pre telo vhodnejsia,prave naopak,vsade pisu,ze ak chces byt cista aj zvnutra,tak len surovou stravou,knihy napr. "Co vam doktrori nereknou" , "Tajemstvi vsech nemoci" od jedneho autora Helmuta Wandmakera,dalej "Detoxikacia" od prof.RNDr. Katariny Horakovej,DrCc. a tak dalej...vsade tam sa docitac len o surovom stave ovocia a zeleniny,pripadne susenom a o semienkach,klickoch...ale kazdy si musi sam zvolit,co mu najviac vyhovuje,ale na to,aby to clovek vedel, musi precitat aj nieco viac ako len clanky z novin alebo casopisov...takze zatial pekny vecer:))

jas123

no to samozrejme,ze strukoviny asi nikto surove jest nebude,ale ked si to tak vezmeme,uz som citala X knih o zdravej vyzive,detoxikacii a neviem este co,ale nikde nebola ani zmienka o tom,ze varena zelenina je pre telo vhodnejsia,prave naopak,vsade pisu,ze ak chces byt cista aj zvnutra,tak len surovou stravou,knihy napr. "Co vam doktrori nereknou" , "Tajemstvi vsech nemoci" od jedneho autora Helmuta Wandmakera,dalej "Detoxikacia" od prof.RNDr. Katariny Horakovej,DrCc. a tak dalej...vsade tam sa docitat len o surovom stave ovocia a zeleniny,pripadne susenom a o semienkach,klickoch...ale kazdy si musi sam zvolit,co mu najviac vyhovuje,ale na to,aby to clovek vedel, musi precitat aj nieco viac ako len clanky z novin alebo casopisov...takze zatial pekny vecer:))

jas123

no to samozrejme,ze strukoviny asi nikto surove jest nebude,ale ked si to tak vezmeme,uz som citala X knih o zdravej vyzive,detoxikacii a neviem este co,ale nikde nebola ani zmienka o tom,ze varena zelenina je pre telo vhodnejsia,prave naopak,vsade pisu,ze ak chces byt cista aj zvnutra,tak len surovou stravou,knihy napr. "Co vam doktrori nereknou" , "Tajemstvi vsech nemoci" od jedneho autora Helmuta Wandmakera,dalej "Detoxikacia" od prof.RNDr. Katariny Horakovej,DrCc. a tak dalej...vsade tam sa docitac len o surovom stave ovocia a zeleniny,pripadne susenom a o semienkach,klickoch...ale kazdy si musi sam zvolit,co mu najviac vyhovuje,ale na to,aby to clovek vedel, musi precitat aj nieco viac ako len clanky z novin alebo casopisov...takze zatial pekny vecer:))