Ahojte baby,len tak by ma zaujmalo,ze ci pouzivate intimky a ak ano,tak preco? :)Dakujem za odpovede :)
Pouzivate intimky?
tiez ich pouzivam aj ked teraz uz menej ako kedysi
ja nosím intímky každý den aj ked sa vam zda ze som na to este mlada ....je to velmi pohodlne.
Intimky nosim kazdy den! Ja spis nechapu ty holky, ktere je nenosi. Vzdyt dnes uz jsou intimky velmi kvalitni, prodysne i a povrch maji z bavlneneho papiru (nic umeleho).
Nejsem nemocna, mam normalni prirozeny slaby vytok, jako kazda! Kdyz jsem ve skole, je pro me velmi prijemne, kdyz si napr. po telocviku intimku muzu vymenit. Naopak, kdyz si ji zapomenu a cely den musim byt ve vlhkych kalhotkach, tak to mi hodne vadi a myslim, ze to neni i zrovna 2x zdrave!
Co se tyka tech, kteri rikaji, ze je citi a prekazi jim, tak myslim, ze lzou. Napr. Discreet jsou tak tenke, ze je v kalhotach proste citit nemuzete! Neverim, ze ano!!!
Jinak, kdyz jsme se bavily s kamaradkama ve skole, tak skoro vsechny intimky take pravidelne pouzivaji. Je to proste samozrejmost.
laura mozno tie vytoky mas prave kvoli tomu ze su parfumovane..
kikina, jessa od DM ma take tenulinke a daleko lacnejsie. fakt super, mozno maju aj dake parfumovane, to neviem, ale doteraz som aj ja len Discreet, ale tie su uplne rovnako necititelne a lacnejsie :)
kikina ani vtedy ked ta priatel dobre prepucoval?? :-DD
preboha ja viem:D ja som len nappísala že ich necítim:D už nerobte zo mňa prasa:D
to je taká blbosť napiísať, že : ani neviem že ich mám, sú tenučké, :D ...tak či tak si ich musiš stale meniť