90 dnova...od 02.02....ide so mnou niekto ???

slnecnica

baby, rada sa pridám:-)mam 65 kg a 173 cm, tak takych devat by bolo idelanych dat dolu.bude to fuska ale hadam to zvladneme:-)

anavi

Ahojte...ja sa k vam chcem tiez pridat...sice som zacinala uz pred mesiacom tak tento tyzden bol dost o nicom...nemam pevnu volu a bola u mna moja mamina skvela kucharka a to jednoducho neslo...ale za tie tri tyzdne isli asi aj 2-3 kg dole..takze dnes mam 168cm a 62 kg a keby to slo na 57 bolo by super...takze od zajtra...
...a pre spresnenie...ovocie sa moze akekolvek aj banany, ale sa neodporucaju lebo sa vraj z nich najviac pribera...ale mne to nevadi...a najlepsie je si kupit knihu...hadam mate 10 eur na nu a budete vediet co papat...tie dni idu za sebou...bielkoviny, skroby, uhlohydraty a vitaminy...takze zaciname?

Endiska

Ahojte.Aj ja sa pridávam, dúfam, že to pôjde ľahšie ak nebudem sama :) mám 165cm a 64 kg. chcela by som 55... tak zajtra začíname :)

Endiska

Ahojte.Aj ja sa pridávam, dúfam, že to pôjde ľahšie ak nebudem sama :) mám 165cm a 64 kg. chcela by som 55... tak zajtra začíname :)

jaja

ahojte ja mam výsku 168 a váhu 70 ale chcela by som schudnut na 60 hadam sa mi to podati a vy kolko chcete schudnut?

FOX_girl

mne by uplne stacila vaha 55 (teraz mam 60) ale ja potrebujem dat dolu zo stehien a zo zadku..toho sa nikdy nemozem zbavit..nic mi na to nepomaha..tak vyskusam tuto...lenze teraz v najblizsej dobe nebudem moct cvicit, lebo mam uz 2 den ridnu svalovicu, bo som to v stvrtok moc prehnala s cvicenim a v piatok som mala po dlhej dobe trening na motorke..takze chodim ako kacica :D a vsetko ma boli..ale ja sa o to nejako pokusim ...