Zdravim, ako tu citam, vidim, ze velmi vela krat pomohla tato dieta..preto sa pytam ide niekto bojovat so mnou.. ??
90 dnova...od 02.02....ide so mnou niekto ???
r:pomaranc
d:pomaranc
o:ryza natural,zeleninovy salat,pol cerealneho rozka
v:polka obeda
mozem si dat na obed aj polievku aj druhe?
Caute baby ja som zacala presne od 2.2 a dnes som pekne po poriadku papala ryzu a strukoviny.som rada ze niekto zacina takisto teraz.drzim vam palce babenky hehe.
takze ja dnes, rano-dve jablka, pak kava bez mlieka a cukru bol to hnus:-Dobed-kuracina bez koze, uhorkovy salat krajec chleba, vecera-dva jogurty.pitie voda a bonaqua.
tak ja som zatial spokojna..
dnes:
r:2 pomarance
o:mrkvova polievka s rezancami,kusok rybky a zeleninovy salat
o:jogurtik activia light
v:pol zeleninoveho salatu,jogurtik actvia light
pila som vodu a zeleny caj a hodinku cvicila
taaakze babeny ako sa vam zatial dari? vcera som vam nemohla napisat, blbol mi net a este aj tato stranka..no ja mam zatial zaciatok dobry, na ranajky som sice zjedla len 1 jablko, lebo som nemala cas, vypila som caje, malu kavu (samozrejme bez mlieka a cukru-nejako mi bez toho mlieka nechutila,a cukor nepotrebujem,bez neho som si uz zvykla) no a teraz som obedovala o 3: a mala som vyvar-polievku, kuracie maso a zeleninkovy salat..mnamky..taka som najedena. Prave som sa odvazila, aj ked to nebol odbry napad po jedle, ale vazim 60,7..vyska 173.. no cvicit dneska este asi nepojdem, este mam hroznu svalovicu z tej motorky..takze zajtra budem cvicit, bo mam telesnu :o)
a moja add je deimsi@centrum.sk diiiiiiiiiik
ahojte,aj ja chcem s vami zacat,cez xmas som pribrala 4 kg mozno to suvisi aj s vysadenim Hak no neviem!!!nemoze mi niekto poslat tu dietu keze som c UK a neviem sa tu ktej knihe dostat!!Dakujem a drzim palce xxx
Kočky prosim Vas mohliu by ste mi poslat tu 90- dnovku na net prosiim????
salma@azet.sk dakujem
jee vsetky ste tu take lahsie vahy ako tak pozeram :-) ja budem rada ked budem mat vasich 65kg hi hi
jee vsetky ste tu take lahsie vahy ako tak pozeram :-) ja budem rada ked budem mat vasich 65kg hi hi