Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

muzi preco podvadzate?

wlada

MIRCOMY33-muz je predovsetkym clovek - nie tvor.Len sa drz svojej zasady a rozsievaj kde sa da,ale potom neplac - kvapavka,syfilis,herpes genitalis /tu staci oral/dostanes ani nevies od koho,lebo niekto moze byt len roznasac.O HIV a aidse ani nehovorim.Tieto pohlavne choroby maju uz 17tky,ktore od 15tky robia eskort sex a podobne zalezitosti a hraju sa na damy,ktore maju povolanie ako kazde ine.Peniaze im vymyju mozog a v 20tke su tak opotrebovanie a nakazene,ze by ste neverili. Tak len rozsievajte,aj oni budu :-)

mircoMY33

dam ty otazku mas priatela a prichytis ho ked sa nahodou vedla neho zobudis ze on si ho natahuje pod perinou co povies na to?

ivanka_83

v minulosti to tak muzi mali, primitivne myslenie, rozsievanie semena...dnes skor muzi trpia nedostatkom sexu-kvoli kariere napriklad.to, ze je muz NADSENY z noveho objektu-to su len feromony, ktore zeny vypustaju.ja osobne si mysli, ze ked muz je vyrovnany, sebavedomy a rozhodne sa pre vztah a dieta-zahniezdenie.tak nema dovod k nevere.jedine, ze je nevyrovnany sam so sebou a potrebuje si nieco dokazovat..

wlada

Muzi,ktori sa nechaju ovplyvnit sexistickymi zvastami pseudoodbornikov na genetiku,ze mate vlastne neveru zakodovanu,lebo ste "od prirody" rozsievaci - su len na urovni takeho simpanza ci psa,ktori sa riadia len PUDMI.Boh stvoril cloveka ako osobu,nie ako zvierata,dal mu rozum a slobodnu volu.Rozumom vie rozlisit co je dobre co nie,co je cestne co nie,urobi to len vtedy,ak ma slabu volu.Ale rozhodne sa on - nie zanho rozhoduje nejake zakodovanie.Len on, a za svoje konanie je zodpovedny.Ved inac,by sme mohli vsetko robit ako zvierata a vyhovarať sa,ze to mame zakodovane v mozgu :-)

wlada

Sproste sexisticke nazory-presne tak,ze muzi maju zakodovane rozsievat na vsetky strany...bla bla.Boh stvoril cloveka nie ako opicu ci psa,ktori sa riadia pudmi,ale ako osobu ktorej dal rozum a slobodnu vôľu.Rozumom vie rozlišiť čo je dobre a čo zlé,a vôľou vie ovplyvniť svoje konanie.Pes či šimpanz to ovplyvniť nevie.Takže muži,ak svoje pudy neviete ovplyvniť a viete sa len vyhovarať,že to mate zakodovane,ste len na urovni takeho šimpanza či psa.A to mi vas je ľuto.