chapem, ze muz tuzi po viacerych.ale, ze na to pridete az po narodeni dietata, nechapem?to vam vazne nezalezi ani na dietati?
muzi preco podvadzate?
MIRCOMY33-muz je predovsetkym clovek - nie tvor.Len sa drz svojej zasady a rozsievaj kde sa da,ale potom neplac - kvapavka,syfilis,herpes genitalis /tu staci oral/dostanes ani nevies od koho,lebo niekto moze byt len roznasac.O HIV a aidse ani nehovorim.Tieto pohlavne choroby maju uz 17tky,ktore od 15tky robia eskort sex a podobne zalezitosti a hraju sa na damy,ktore maju povolanie ako kazde ine.Peniaze im vymyju mozog a v 20tke su tak opotrebovanie a nakazene,ze by ste neverili. Tak len rozsievajte,aj oni budu :-)
super si slobodna?
ja nemam 15 rokov....inak take nieco sa mne nestalo.a keby hej.mne by to nevadilo.niesom puritan
dam ty otazku mas priatela a prichytis ho ked sa nahodou vedla neho zobudis ze on si ho natahuje pod perinou co povies na to?
napriklad do zachodu, servitky, pod perinou...
geny su geny tie neoklames
muz je tvor ktory musi rozsievat svoje seme kde sa da
v minulosti to tak muzi mali, primitivne myslenie, rozsievanie semena...dnes skor muzi trpia nedostatkom sexu-kvoli kariere napriklad.to, ze je muz NADSENY z noveho objektu-to su len feromony, ktore zeny vypustaju.ja osobne si mysli, ze ked muz je vyrovnany, sebavedomy a rozhodne sa pre vztah a dieta-zahniezdenie.tak nema dovod k nevere.jedine, ze je nevyrovnany sam so sebou a potrebuje si nieco dokazovat..
Muzi,ktori sa nechaju ovplyvnit sexistickymi zvastami pseudoodbornikov na genetiku,ze mate vlastne neveru zakodovanu,lebo ste "od prirody" rozsievaci - su len na urovni takeho simpanza ci psa,ktori sa riadia len PUDMI.Boh stvoril cloveka ako osobu,nie ako zvierata,dal mu rozum a slobodnu volu.Rozumom vie rozlisit co je dobre co nie,co je cestne co nie,urobi to len vtedy,ak ma slabu volu.Ale rozhodne sa on - nie zanho rozhoduje nejake zakodovanie.Len on, a za svoje konanie je zodpovedny.Ved inac,by sme mohli vsetko robit ako zvierata a vyhovarať sa,ze to mame zakodovane v mozgu :-)
Sproste sexisticke nazory-presne tak,ze muzi maju zakodovane rozsievat na vsetky strany...bla bla.Boh stvoril cloveka nie ako opicu ci psa,ktori sa riadia pudmi,ale ako osobu ktorej dal rozum a slobodnu vôľu.Rozumom vie rozlišiť čo je dobre a čo zlé,a vôľou vie ovplyvniť svoje konanie.Pes či šimpanz to ovplyvniť nevie.Takže muži,ak svoje pudy neviete ovplyvniť a viete sa len vyhovarať,že to mate zakodovane,ste len na urovni takeho šimpanza či psa.A to mi vas je ľuto.