chapem, ze muz tuzi po viacerych.ale, ze na to pridete az po narodeni dietata, nechapem?to vam vazne nezalezi ani na dietati?
muzi preco podvadzate?
technécium: to znamena, ze neplanujes mat nikdy rodinu alebo priatelku?
a ak ano, budes aj zene takyto pristup tolerovat?
ja by som tolerovala chlapovi, ak by som si aj ja mohla jebat kade by som chcela i ked presne neviem, naco by nam potom taky vztah uz bol, kedze zaujimavych ludi je na svete vela a ked uz by som mohla jebat s kazdym, preco by som mala s jednym zdielat domacnost ... ???
to je úplne jednoduché trtkám teda som, čo penis čo rozum, muži proste chcú skúsiť aj inú cikulu, nie len 1, mne by sa tiež nerátalo keby som mal stále to isté auto, taká istá jebačka, treba skúsiť niečo nové, máš mobil zvykneš si naň a potom ho vymeníš za nový, to je len v tom-nové veci skúsiť, a ak sa stane žena, alebo muž jednotvárny v sexe, tak k nevere je len krôčik
jedine k comu sa tu ludia zmohli je konstatacia, ze zeny podvadzaju rovnako...
ale mna by skor zaujimalo, preco k nevere dojde, lebo zeny na rozdiel od chlapov mavaju na neveru obycajne dovod, teda zly sex, nefungujuci vztah, blbe pocity z neho ... nakolko su citlivejsie, tak nad tym omnoho viac rozmyslaju a ked im vo vztahu vsetko funguje, tak napriek tomu, ze okolo nich chodia pekny chlapi, vedia sa ovladat..
ja mam dojem, ze chlapi sa obranuju tym, ze oni su rozsievaci a ze oni su stale pokusani zenskou krasou, ale napr. ja som tak isto pokusana sexi chlapmi a dobre viem, ze keby som chcela, mala by som ich dost, ale ked mam raz partnera, ktoreho milujem, nie je dokonaly, dokonca aj sex by som si vedela predstavit idealnejsi (castejsie a s vacsiou davkou fantazie, u nas tak 2 krat za tyzden max,ale nebyvame spolu), ale napriek tomu sa viem ovladat a viem, ze mi ziaden iny penis nestoji za to, aby som ho zranila ( a keby sa to dozvedel, velmi by som mu ublizila) ...
nik z vas tu nenapisal, ze nebol neverny, alebo ze neveru odsudzuje, vsetci sa len ohanate tym, ze aj zeny su neverne...
mna na tomto serie jedna vec, ze som odhodlana byt verna jednemu chlapovi, napriek tomu, ze by som si mohla uzivat kazdy druhy den s inym a existuje velke riziko, ze jedneho pekneho dna sa dozviem, ze ja som roky svojich moznosti zabila, zatial co on sa veselo cinil... nie je to dost nefer?
ja nemam zaujem byt neverna, telo by mozno obcas chcelo, ale rozum vie, kam a komu to telo patri,len sa zamyslam...
ake su teda muzske dovody, ked maju aj dobry sex, aj dobry vztah, nemaju sa na co stazovat... je to len potreba variability? a nie je to potom dobre svinstvo, kedze my ju mame rovnaku, len sa vieme drzat na uzde?
kokos vy uz ako sa tu rozoberat :D
jajaja - ty si ale nadrzana
MANZELKA ked sa ti nepaci tak co to citas dementna krava urcite nejake soplave decko co sa nudi
manzelka jediny kto je tu nadrzany si ty dementna chudera urazaj si vies koho a nie mna co ta je dotoho
ja nemám, manželku, ani partnerku tak nie je koho podvádzať to je jednoduchá axióma
jajka teraz sa tam idem pozrieť pusa, pusa,pusa
JAJAJAJAJ - zdrz sa tych vylevov k sakalovi , este mu cez net aj lasku vyznaj KRAVA NADRZANA
ale nemám, stálu partnerku ani manželku, tak nemám ani koho podvádzať- toto je axióma
jajka teraz sa tam idem pozrieť pusa, pusa, pusa