chapem, ze muz tuzi po viacerych.ale, ze na to pridete az po narodeni dietata, nechapem?to vam vazne nezalezi ani na dietati?
muzi preco podvadzate?
ked podvedie muz zeny robia z toho tragediu ale ked podvedie zena ako keby sa nic nestalo.....
NEVERTE ZIADNEMU CHLAPOVI SU TO OBYCAJNE FALOSNE SPINY !!!!!!!!!!
cleo, podvadza ta, lebo je to idiot -raz na to pride, co stratil, ale uz bude neskoro. Zi svoj zivot naplno bez neho, za ziadnym muzom netreba smutit, sluzia len na jedinu vec.chod do kina, divadla, s detmi na nejake predstavenia.... :-) hore hlavu.
su to svine....aj moj manzel mi dal poriadnu ranu pod pas,dve malinke deti a on sa k.... kade tade,uz ho nic nezaujima,najhorsie ze som ochorela-same infekcie,herpes,a rakovina krcka maternice...som znicena !!!
so mnou mal vsetko,aj super sex,inak povedal,ze aj ked odide od nas tak pride aby ma poriadne vysexoval,ze sex so mnou je super,a preco teda ma podvadza ???????
a rozhodne som mu tym nepovedala, ze mu neverim.pred nim som mala frajera a stale nejaky zapal.no a to bolo neverou.stale ma podvadzal.bola som mlada a nechapala co to mam za kvasinky.proste fuj.dnes nemam ziadne problemy.lebo ten moj nieje promiskuitny.
ano nastval.kto by sa nenastval.niesme deti.ja mam 25 a on 34.stat sa moze vselico.ale ked ma niekto dieta, musi zacat inak uvazovat.pred dietatom som ziarlila jak blazon.a teraz mam triezvy pohlad na svet.proste sa vselico stava.
necudujem sa ze sa nastval
v podstate si mu povedala ze mu neveris a ze si stym zmierena ze ta skor ci neskor podvedie
no ja som tomu svojmu povedala, ze ked bude mat potrebu nevery, tak nech pouzije ochranu a hlavne nech sa nebozkava.lebo moze ohrozit nie seba, ale hlavne svoje dieta.sa nastval.ze mu take veci rozpravam.no ale treba poucit...inak k tym prostitutksm.kolko je dievcat a zien, co to nerobia zrovna za peniaze a su jak plesnive.prostitutky maju aspon kondom..
MUZI AJ ZENY PODVADZAJU ROVNAKO !!!!!!
Suhlasim s nazorom,ze sa to netyka iba chlapov,aj ked si myslim,ze vacsina nevery vznika prave z ich strany.Avsak vela z nich,to dokaze udrzat v tajnosti,uz aj preto,lebo ich to nejako extremne netrapi,kym podaktore dievca/ako ste si aj tu vsimli/sa potom stazuju a oplakavuju,co porobili.Aj ked z takychto dievcat mi je biedne.Nikdy nepochopim taketo.Nikomu nezelam neveru z nicej strany.Mna keby priatel podviedol,nevedela by som co so sebou.Inac na konkretnu otazku,preco muzi podvadzaju nepoznam odpoved,asi to zavisi od jednotlivca.Pre niekoho je to nieco nove,zbavit sa stereotypu,proste skusit nieco UPLNE nove/inu holku/,pre niekoho to moze byt v case krizi pritazlivost,atd.
Inac podvadzanie je chore,je to povrchne a hlupe.A suhlasim s Wlada,len si to robte,ti ktori chcete,ale potom neplacte,ze co ste to pochytali za veci.A este ked to prenesiete na nevinneho partnera,ci partnerku.To by dotycnemu iba tak nepreslo.