Prirodna liecba na atopicky ekzem?

dychia

Ta dieta , to je to spravne riešenie a pobyt pri mori.Aj my sme trpeli od narodenia a velmi, velmi, 2 roky tvrdo obmedzena strava, bez vsetkych alergenov, skoro rovnaky jedalny listok, druhy rok mierne pridane potraviny no a v 4 rokoch koniec ekzemu. Podotykam,tony kremov , vzdy novych, aj kortikoiodov. Treba byt dosledny, trpezlivy a vytrvaly.

ekzem

skus si kupit traviace enzymy,potom si kup probiotika a na precistenie criev psyllium.Ekzem moze byt aj ked si na nieco alergicka,tak treba prist na to,na co si alergicka a vyhybat sa tomu alergenu.
enzymy-ber 1hod.pred jedlom 3x denne aspon 3mesiace.na precistenie tela.
probiotika -na imunitu.

saskaa

ja sa s tym trapim uz peknych par rokov a hoci som sa docitala,ze v dospelosti problemy casto ustupuju,ja mam opacny problem,cim som starsia,tym je to horsie,nechcem sa v kuse natierat kortikoidmi,rada by som skusila nieco prirodne,som zvedava,ci niekto nieco poradi...ked som si precitala,co vsetko by som pri atopickom ekzeme nemala jest,,tak som sa len zasmiala,lebo to by som asi musela zit z lasky:)drzim palce tvojmu malemu,nech z toho vyrastie cim skor

jaja

Ahoj,som rada,ze si zalozila tuto temu,dufam,ze sa rozvinie,aj moj maly ma od narodenia atopicky exem,v noci nespavame, co sa budi a skriabe sa. Vyskusali sme vsetko mozne a nic nepomaha. Babeny radte co s tym.