Prirodna liecba na atopicky ekzem?

RNG

oxy, skusil som sa natierat, ale definitivne tam to koncilo.
Keby som mal ale problem, na ktory by to bolo potrebne, mozno by som sa prinutil.
Nastastie su aj ine prirodne alternativy, aj ked ovela drahsie spravidla.

RNG

vacsina kremov na exemy obsahuju ureu, drahu a synteticku.
My mame dobry vlastny telesny zdroj urey, nas vlastny moc.
Viem, ze je to nechutna tema, ale liecenie nie je o chuti a vkuse, ale o vysledkoch.
A urinoterapia ich velmi casto produkuje, ovela castejsie, ako rozne patentovane chemicke "lieky"

denisa rozko

ahojte.aj moja dcerka ma tri roky tiey ma ekzem teraz sa jej to dost zhorsilo v noci sa dost skrabe niekedy aj cez den uz neviem co a ako. prosim vas poradte my.

maik

Ahoj saskaa, prosim Ťa napíš mi to čo hľadáš existuje, len o tom nevieš, je to na viac písania, v prílohe Ti pošlem článok odbornika lekára, ako sa dá docieliť vyliečenie ekzému, bez chodenia k moru a natierania všeliakých mastí: marek.1@centrum.sk, budem čakať. Skoré uzdravenie!!!

saskaa

ja sa dietu snazim drzat,ale ked sa nedoporucuje jest mliecne vyrobky,zemiaky,maso,vajicka,viac druhov zeleniny a ovocia, psenicne vyrobky..cize ziaden chlieb,tak co mam dokelu jest??? beriem probiotika,skusala som aj zeleny jacmen,chlorellu,vsetko mozne a nic,tie traviace enzymy este nie,skusim aj to,dakujem za rady zatial:)