V poslednej dobe mavam hlavne vecer a rano pri prebudzani take neprijemne pocity na hrudniku take poskakovania srdca , proste citim nejaku arytmiu...docitala som sa o extrasystolach a aj o tom ze nemusia byt az tak nebezpecne.. lenze ja to mam aj viac krat za minutu potom aj hodinu v pohode a potom zas... bojim sa strasne toho ci mi nemoze zlyhat kvoli tomu srce alebo podobne.. bola som s tym aj na pohotovosti lenze akurat vtedy som ich nemala.. objednali ma na holtera lenze pokym na neho pojdem sa zblaznim od strachu.. dneska som bola na ergometrii a vsetko v poriadku... az na dychavicu.. co si o tom myslite ? mam sa stresovat? uzivam betablokator a magnezium..
Extrasystoly
MAM ten isty problem s ES Minule ma to držalo viac ako 2 hodiny. Bola son na pohotovosti ale EKG čuduj sa svete nič neukazalo. Podali mi infuziu s Cardilanom a Lexaurin A zaver bol NEUROCIRKULAČNA DYSKARDIA: Vraj stres atď hoci som bola predtym celkom v pohode. Neveria nam Tak Prajem Hodne trpezlivosti a síl. Pozrite si stranku diskuse.doktorka.cz
Ja mam tiez extrasystoly, je to strasne neprijemne, potvrdili sa na Holterovi, ale nedali mi ziadnu liecbu, ze vraj to "nic nie je". Uz neviem, co mam robit.