ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
smajlo neries stale to slovne spojenie sliepka z chatrče ta baba to myslela inak ako si ty pochopila. vlastne mi to je jedno. určite tu nikto ludi nesudi podla toho čo , kde a za kolko nakupuju.
ja som raz skusala aukciu na ebay ale ked mi naratali postovne a balne tak som to odmietla :D a kde pozeras aukcie? mne sa paci ten system ze kupovat cez net, len sa bojim ze netrafim velkost...
inak ked som bola taka teenage a som chodila s nasimi na dovolenky tak som si vzdy doniesla kopec veci, hlavne z takych tych poulicnych trhov v taliansku, tam sa dale krasne veci vyhrabat tiez za smiesne ceny...
ano presne tie plavky som mala na mysli tiez som si okukavala stranku včera a niektore kusky boli fakt suprove. len teraz som po porode velmi schudla, este viac ako pred porodom tak este uplne nemam presne v oku čo a ake mi treba tak neviem či si trufnem teraz objednať plavky takto asi si to budem musieť najprv poskusať naostro
ano, bolo by to pekne mat sponzora..ale nepestujem ziaden sport tak, ze by som jazdila zavodne, aj ked len ako amater..takze kupujem aj na trznici, aj u cinana, mam jedno znackove tricko a mikinu, co som si doniesla z anglicka..ale preto dufam hned nebudem vymleta sliepka z chatrce..;) a pravdupovediac, ani k zivotu tie znackove veci nepotrebujem..su omnoho dolezitejsie veci, ako platit za to, ze v cine na tricko nasili nejaku znacku :)
victoria´s secret som minule pozerala na nete, lebo som hladala pekne plavky, mali tam aj celkom zlavy, ale na moj studentsky prijem stale trocha drahe. inak neviem ci je obchod niekde v na slovensku. v usa som sa do victorias nedostala akosi...ale na tej ich stranke sa daju najst fakt super kusky..
ja som maniak bola kym som nemala dieta, teraz sa venujem cez den jemu a nechcem ho vlačiť po obchodoch. tak len ked sme na dovolenke alebo na vyletiku tak si to obehneme. inak teraz fičim na objednavani cez net. a este milujem aukcie. strasne rada sutazim o niečo
juj a napadlo ma ze ked som bola kedysi davno v UK tak ma jedna baba vzala na okruh sekacmi a ona tam nakupovala spolocenske saty a posielala ich nejakej pribuznej na slovensko do pozicovne!
inak ja nie som taky typicky zensky nakupovaci maniak, musim mat na to fakt naladu...
fakt je skoda ze u nas to takto nefunguje. u nas na vychode je strasne malo peknych veci, aj to tu napisu ze nova kolekcia a niekde to predavali pred par rokmi... takze no comment čo sa tohto tyka. niektore veci su fakt hrozne a priserne drahe. a čo hovoris na victoria´s secret
:-( aj ja chcem sponzora!
no a teraz som si doniesla z UK botasky adidas, ale z tej starsej kolekcie good year za 20 libier... inak vsetky znackove tenisky co som kedy v zivote mala som som si doniesla prave z letnych brigad... u nas to je sialene predrazene...neviem kde si budem kupovat tenisky ked uz nebudem takto behat po svete :D a v USA sme chodili nakupovat do takeho outletu a tam sa teda dali najst uzasne kusky! aj podprdy wonderbry za par dolarov, a znackove tricka sme celej rodinke pokupili...