Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?

Príspevok v téme: Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
luxina

ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite

----,,,,,.....

MALIKASOM neboj,kludne si objednaj tie spolocenmske saty.Ja som si tiez objednalka az z Honkongu krasne tmavofialove,postovne sice bolo 30€,ale stali za to.A co bolo uzasne,prisli mi za 50dni.Skoro som odpadla.Za 5 dni ti nepride balik ani v ramci Slovenska.

sunday

Mne kedysi nevadili veci od Cinana. Postupom casu som ale zistila, ze za primeranu cenu a mnohokrat uz aj lepsiu sa da kupit aj v inych nepachnucich obchodoch. Niektore veci sice mozno nevydrzia viac ako tie z cinskych obchodov, ale aspon ma clovek iny pocit, ze "nevonia" tak ako napr. cinske topanky. Mimochodom som pocula, ze Cinania bavlnu vyrabaju tavenim plastovych flias, ale neviem, ci to moze byt pravda.

Mimi323

Baby, neriešte Lenuliatko, riešte číňaky alebo značkové veci. Je to jej vec, podľa mňa sa nechvasce, len je šťastná, že jej to v živote vyšlo. Jej Marek tu jeden čas písal a je to fakt zlatý chlapec, na pohľadanie.

barbinka

:-) ty si ma asi v tom príspevku nepochopila. ide o to, že u nás to takto nefunguje. Už som písala, že som sa pýtala na to kamaráta, ktorý robí inštruktora. niekto si tu rád vymýšľa...