Dr. Molnár - Košice - poznáte ho?

Príspevok v téme: Dr. Molnár - Košice - poznáte ho?
evelinka

bola som u neho na "diagnostike", nikdy predtým som ho nevidela, objednaná som bola telefonicky. jeho "liecebna" bola v osarpanom dome, on dobehol s kufrikom, "vysetroval" ma v malej kutici - manzarde, dal mi podpisat papier, ze som k nemu prisla dobrovolne a ustavicne mlel nieco o tom, ze "ja sa nedam zavriet do basy!" bola som uplne sokovana, najradsej by som sa bola zvrtla a odisla. vysetrenie stalo skoro tritisic korun, a potom som od neho dostala postou balik liekov, ktore stali dvadsattisic!! poviete si iste, preco som to prevzala, ale bola som taka zo vsetkeho sokovana, ze som ani nevedela co robim. v baliku bolo mnozstvo homeopatik, doplnkov vyzivy a liekov mudr. jonasa. k liekom bol prilozeny zdrap papiera, na ktorom bolo popisane, ako mam lieky uzivat. denne vyse tridsat liekov. ked ma vysetroval, vyjadril sa, ze ked to nebudem uzivat, tak urcite onedlho umriem, lebo mam plne telo rakoviny a vsetkeho mozneho. dnes viem, ze to bol velky omyl a ze som sa dala zmanipulovat. prosim vas, pozna niekto z vas tohto cloveka a moze mi o nom nieco napisat? urcite nie som jedina, ktora s nim ma takuto skusenost.

LenkaakneL

domov.sme.sk

Liecime sa u neho je špecifický,nienajpríjemnejši ale pocit mam s neho dobrý aj ja aj mamina.

Mne lieci metabolicko enzymaticku porochu, Mamine cievy srdce, Otec rakovina obličky miecha, mozog, prostata.

Mne sa pleť upravila viacmenej po 3 týzdnoch, sice som aj glutén dočasne vyradila ako mi poradil.

Budem informovať daľej.

Zdravíčko priaelia a veľa lásky tá je veľmi liečiva hlavne ta sebaláska a sebaprijatie.

Zumba00

Ja len tolko, že tento čudák má na ich stránke uvedené, že je:

Dr. Gejza Molnár, prezident Naturálnej medicíny na Slovensku, viceprezident Alternatívnej medicíny na Slovensku a hlavný odborný poradca pre Slovensko.

Pritom žiadna taká inštitúcia ako Naturálna medicína na Slovensku ani Alternatívna medicína na Slovensku neexistuje. A komu je teda hlavný odborný poradca, to už si každý domyslí. Moje osobné stretnutie s ním v roku 2013 mi jasne ukázalo kam tento človek patrí.

Umpalumpa

Tak vam treba vsetkym, ked ste natolko naivny ze verite chujovinam ako meranie z ruky a blahodarnym ucinkom roznej vyroby a podobne sarlatanstva. Dajte si veci do poriadku v hlave a budete hned zdravsi...;) Vsak ked pozriem na toho cloveka tak hned mi je jasne ze nie je v poriadku. V takom pripade sa treba rovno otocit na pate a zdrhat...;)

nicnetusiaci

boli sme s mamou u Dr.Molnara na 2 diagnostike...za 50 EUR bdw...odporucam do pozornosti HLAVNE pani asistentku,ktora trepe a trepe a trepe.z cesty.uplne od veci...prisli sme do KE stym,ze nam pan Dr. upravi liecebny program,ale pani Ruzenka uz mala nachystane dopredu lieky v taske...:-|

Agneška

Aha, ešte som si spomenula, že mi Molnár povedal, že vraj on priviezol alternatívnu medicínu na Slovensko :D!

Agneška

Vieš, o tom Molnárovi sa už toho popísalo, je to známa firma, len je pravda, že ani ja som tým rečiam neverila, myslela som si, že je to obyčajná závisť. K nemu som už viac neišla, veď som skončila v nemocnici. Nechápem, ako je možné, že mu dovolia v tom centre v Bratislave vôbec vykonávať túto činnosť. Ale ako mi napísal aj MUDr. Jonáš, to je v kompetencii riaditeľky slovenského centra a obávam sa, že tá má s Molnárom nejaké súkromné vzťahy, lebo ona je tiež z Košíc. Inak by tam nemohli trpieť takéhoto šarlatána, veď im robí iba hanbu. Ja už celému tomu centru neverím, Molnár ma presvedčil, že ak tam môže robiť takýto človek, tak sa na nich nemôžem spoliehať. Teraz sa liečim v Bratislave v inom centre a to sa nedá vôbec zrovnávať tá kvalita a erudovanosť.
Mne tiež Molnár nechcel nič konkrétne povedať, len mi vykladal, koľkým ľuďom on vyliečil rakovinu a tiež o tej hrobárovej lopate čo tu už bola spomenutá. To je asi jeho klasický repertoár. Aj ja som mala nádory atď a prišla som za päť minút dvanásť. Ten človek má neuveriteľnú odvahu, to sa mu musí nechať. Alebo bezočivosť, to je výstižnejšie slovo. On točí dokola to isté, vraj všetkému najlepšie rozumie a nech to necháme na neho, on vie čo má robiť.
Vieš čo, ale nebavme sa už o ňom, mne sa robia kruhy pod očami už iba pri pomyslení na jeho meno. Najradšej ani nevedieť, že taký niekto chodí po svete. A nič s ním nemať, to je najlepšia obrana pred podobnými podvodníkmi. Nech si užije moje peniaze, veď sa z nich na druhom svete tešiť nebude.

kenomis

Ahoj Agneska,
dakujem ti za prispevok a skusenost, osobne by ma zaujimalo mozno aj to, ci ti "Dr" Molnar aj povedal nieco ohladne zdravotneho stavu, ci ti konkretizoval ake mas choroby alebo na akych organoch? Nemusis menovat konkretne co ti povedal, len ci ti vobec povedal nieco sam od seba, lebo ja som z neho musel pacit kazde slovo, a vobec nebol ochotny o tom rozpravat, len aby som mu veril, ze mam dost vazne zdravotne problemy. Inak kolkokrat si tam bola? a douzivala si tie kvapky a vsetko to co ti naordinoval?
Mimochodom ja som bol v Bratislave na tom merani a velmi silne rozmyslam ci tam pojdem o mesiac alebo nie , alebo ci tam pojdem mu vynadat aspon aby sa mi ulavilo a povedat mu co si myslim o jeho sarlatanstve. Aj ked peniaze mi to nevrati , lebo tam trebalo podpisat papier, ze som tam siel dobrovolne, ale aspon si ulavit.
s pozdravom kenomis.