Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbenie vlasov

Príspevok v téme: Farbenie vlasov
suns

Mam par otazok ohladne farbenia vlasov:) poradite? Som prirodna blond a premyslam odfarbit sa na tmavo hnedo, skoro cierno. Akym sposobom chyta farba na prirodne blond vlasy? Viem, ze je lepsie ist kadernicke a nechat u nej 1 000,- za farbenie, alebo radsej prist s farbou a ona si zauctuje len za pracu? Alebo to risknut, kupit si farbu a nafarbit si doma? Ako je vidno vyrastajuce blond vlasy na tmavych prefarbenych? prepacte za mozno hlupe otazky, ale je to dost dolezite rozhodnutie, ktore nechcem lutovat.. dakujeeem:) pekny dnik

žabka1611

podla mna je to jedno..ak ti to ma niekto doma zafarbit tak este aj usetris..ja si uz niekolko rokov (samozrejme so4 mesacnym odstupom) zafarbujem vlasy na cierno! som hnedovlaska a aj sama vidim,ked mi zacinaju vyrastat!!v tvojom pripade by to bolo vidno doost,ale radsej miesto ciernej skus nejaku peknu hnedsiu!! ci uz tmavu alebo svetlejsiu to je na tebe!
napr: moja kamoska (tiez blond),pred rokom sa nafarbila na tmavo hnedo a mozem povedat ze je kočka!! ak budes ciet mozem poslat fotky na porovnanie a sama usudis!! papa