Mam par otazok ohladne farbenia vlasov:) poradite? Som prirodna blond a premyslam odfarbit sa na tmavo hnedo, skoro cierno. Akym sposobom chyta farba na prirodne blond vlasy? Viem, ze je lepsie ist kadernicke a nechat u nej 1 000,- za farbenie, alebo radsej prist s farbou a ona si zauctuje len za pracu? Alebo to risknut, kupit si farbu a nafarbit si doma? Ako je vidno vyrastajuce blond vlasy na tmavych prefarbenych? prepacte za mozno hlupe otazky, ale je to dost dolezite rozhodnutie, ktore nechcem lutovat.. dakujeeem:) pekny dnik
Farbenie vlasov
noo tak uz som tmavovlaaaska:P je to fakt fajn, vyzeram ako snehulienka:P aj taky uces mam:D len ake teraz oci si namalovat, ak ich mam modre a vlasy tmavo tmavo hnede:P ?? :)
ahoj ak mas svetle vlasy to ti chyti pomaly do cierna budes mat len taky nádych tmavohnedy aj strednohnedu keby si si dala taky na tmavo by ti chytilo vyskusaj si sampon to sa zmyje potom si daj radsej farbu
o hodku uz tam budem sediet:P tesim sa, potom poslem, daj mail, nech sa tu nevystavujem!!! /hanbim sa/ :):):)
už na dnes? držím palce, potom daj vedieť, ako si dopadla:)
9Sajbicka@azet.sk davam ti tento trapny, lebo necem oficialny, tam mam aj cele meno... :)
ak ces poslat tie fotky napis mi mail!! papa
na zajtra som objednana kadernicke:) ponukla mi nejaku taliansku farbu za 450,- alebo l´oreal za 750,- lenze aj tak mi bude treba jeden a pol farby... no potom napisem:) sama som zvedava:P drzte palce... :) papa krasny dnik
ahoj :) ja som si tiez farbila vlasy z blond na tmavu hnedu, vlastne mi to farbila kadernicka...musis si dat pozor vo vybere farby pretoze by ti to mohlo chytit aj na zelenu...ja by som ti poradila najskor si dat niaku bledsiu hnedu a potom prejst na tmavu alebo ciernu...inak je to aj dost velky sok pretoze je to rozdiel tmava a blond :) ja som chvilku lutovala ze som to spravila ale to mam super a farbim si to uz sama...a dobre farby su od schwarzkopf napr. brillance alebo natural and easy
ahoj, ja sa farbím na blond, a tiež uvažujem nad tým, že si prefarbím celé vlasy na tmavo hnedo. Blon ma už nudí, moje prirodzene vlasy sú hnedé, čiže by ani nebolo až tak vidieť odrasty. Ale asi s tým skočím kku kaderníčke, bojím sa doma experimentovať:)
mozes mozes jasneee:) budem rada:)