myslíte, že keď som bol už 3 krát na pokraji smrti a stále som tu, že ma má môj anjel strážny tak rád, alebo mi chce niečo povedať, alebo tu mám ešte nejaký otvorený účet, alebo ... neviem, ale o jeho existencii už nepochybujem
ďakujem
anjel strážny
technecium v prispevku okolo 18:04 si napisal, ze ta z jisky pustili domov a teraz pises, ze ta previezli na chirurgiu, tak ja potom oozaj neivem.....tak bud klames alebo uz ani sam nevies co pises...
myslím, že keď cítite pocit ako vám s krvou uniká aj život, alebo bolesť po rozsiahlej popálenine, ktorá vyústi do eufórie a potom niečo čo neviem opísať tak sa niečo vo vás zmení
TAK SCHVáLNE,POšLI.
jac chcem to foto vidiet,,,, ja mam silny zaludok, mna len tak nieco nerozhodi...posli mi to ma mail
summer, mali by sme sa dat dokopy s techneciom.... on bude otvarat tie kurzy, ako sa dostat z jisky za par hodin a aby sme my nevysli naprazdno , tak si budeme brat urcite percento z toho, ze vlastne my sme prisli nato, v com ma zacat podnikat....ale ako na neho..myslis, ze bude suhlasit? :-) vies, ono to co napisal, mozno uz nebude pravda....technecium meni nazory, dufam, ze aj ponozky a spodne pradlo meni aspon tak casto... :-)
úraz som mal 7.1.2009 na jis som bol pol dňa potom 20 hod na chirurgii a teraz doma a kamoši mi doniesli notebook na chirurgiu,teraz síce vyzerám strašne opuchy a tak ale úžasne sa to hojí a ak chcete vidieť foto nie je problém-ale silnejšie povahy
Tak soory!To som fakt vedľa!
Leerka a ze tento dobry napad by nas mohol mesacne aj vyplacat :D:D
summer, ale mozno ja jiske nebol technecium, ale jeho druhe JA .... inak keby bol taky, tak by skurocne mohol otvorit neake kurzy a este by aj zarobil..... no my mu tu pomozeme este aj s jpodnikanim.... :-)
leerka to ako aj ja chcem mat taku schopnost.. havarovat- druhy krat sa narodit a v nemocnici na jiske stravit len hodinu :D hah sak ak uz sa niekto ocitne na jiske tak je jeho stav vazny a nepustia ho len tak...
technecium nedavas na to nejake kurzy? By sme s leerkou dosli :D