anjel strážny

leerka

technecium v prispevku okolo 18:04 si napisal, ze ta z jisky pustili domov a teraz pises, ze ta previezli na chirurgiu, tak ja potom oozaj neivem.....tak bud klames alebo uz ani sam nevies co pises...

technécium

myslím, že keď cítite pocit ako vám s krvou uniká aj život, alebo bolesť po rozsiahlej popálenine, ktorá vyústi do eufórie a potom niečo čo neviem opísať tak sa niečo vo vás zmení

leerka

summer, mali by sme sa dat dokopy s techneciom.... on bude otvarat tie kurzy, ako sa dostat z jisky za par hodin a aby sme my nevysli naprazdno , tak si budeme brat urcite percento z toho, ze vlastne my sme prisli nato, v com ma zacat podnikat....ale ako na neho..myslis, ze bude suhlasit? :-) vies, ono to co napisal, mozno uz nebude pravda....technecium meni nazory, dufam, ze aj ponozky a spodne pradlo meni aspon tak casto... :-)

technécium

úraz som mal 7.1.2009 na jis som bol pol dňa potom 20 hod na chirurgii a teraz doma a kamoši mi doniesli notebook na chirurgiu,teraz síce vyzerám strašne opuchy a tak ale úžasne sa to hojí a ak chcete vidieť foto nie je problém-ale silnejšie povahy

leerka

summer, ale mozno ja jiske nebol technecium, ale jeho druhe JA .... inak keby bol taky, tak by skurocne mohol otvorit neake kurzy a este by aj zarobil..... no my mu tu pomozeme este aj s jpodnikanim.... :-)

Summer_

leerka to ako aj ja chcem mat taku schopnost.. havarovat- druhy krat sa narodit a v nemocnici na jiske stravit len hodinu :D hah sak ak uz sa niekto ocitne na jiske tak je jeho stav vazny a nepustia ho len tak...
technecium nedavas na to nejake kurzy? By sme s leerkou dosli :D