myslíte, že keď som bol už 3 krát na pokraji smrti a stále som tu, že ma má môj anjel strážny tak rád, alebo mi chce niečo povedať, alebo tu mám ešte nejaký otvorený účet, alebo ... neviem, ale o jeho existencii už nepochybujem
ďakujem
anjel strážny
leerka jasne ze srandu, sak mam priatela a okrem toho typ ako je technecium- cize skaredy zadubeny muz- ma vobec nepritahuju :D
Ale ked ces, mozeme dat to rande do 3-ky, ale s nikym inym radsej :D
summer, ty si si robila srandu, ako si mohla, jasom to brala vazne :-) no ale nevyzera, ze ma iba 30 rokov... a mal by asi prestat fajcit....
technevium, co ti anjel strazny nepovedal, ze by si al prestat fajcit, ved to ta raz zabije.....
TEDA OPRAVA- aby si niekto nemyslel ze som ho chcela :D si tu v tejto teme robim cely cas jednu velku srandu- nic viac :D
globus prepac, uz budem vediet :)
Technecium to co jeee_? To si ty? :D
Leerka uz ho nechcem :D ani s igelitkou :D ani nicim.. :D
preto mám asi dobrého anjela lebo som neprišiel o zrak, veď to je 1 ku miliónu šťastie
u teba ide vsetko uzasne rychlo, ako to len robis, aj ja nby som chcela mat taku schopnost
Dáte mu dlhú sukňu,zdvihnete hore a nad hlavou niečim zviažete
hej 1 foto sa tam dlho nahráva, ale mám tam už aj 20hod potom, tie najhoršie nemám a to s tou modrinkou je teraz- úžasná regenerácia za pár dní
globus a ot je ako? neviem ako je to na cibulku...
akoze nehnevaj sa, mas tam neaku modrinu medzi ocami a nic ine.... si sa musel strasne zranit, chuda...... to mozem aj ja poslat modrinu mojho frajera na net..... ma ju cez prave rameno az smerom k prsu..... ale on iba spadol,...takze tebe sa nevyrovna... inak pozite si to aj ostatni, fakt smiesne