myslíte, že keď som bol už 3 krát na pokraji smrti a stále som tu, že ma má môj anjel strážny tak rád, alebo mi chce niečo povedať, alebo tu mám ešte nejaký otvorený účet, alebo ... neviem, ale o jeho existencii už nepochybujem
ďakujem
anjel strážny
leerka,alebo aby sa nezadusil,tak radšej to robte na cibuľku.
no ved mu dame igelitku na hlavu, aby sme mu ju nevideli, aby sme sa nahodou nerozplakali, ked ho zbadame.....no a samozrejme mal velke reci....jasne, ze fotka nenprisla....ved len blafoval urcite... asi si musi nieco vygooglit, aby poslal nieco vierohodne.....
sa nahrávajú budú na pokeci, nick TiZenTie, heslo 2718
summer,opravím ťa,zobrala.Som žena
globus zobral si mi slova z ust:)
leerka ja som si to rozmyslela, ved technecium je po nehode a je skaredy jak noc :D ozaj uz mas tu foto?
len či vy znesiete pohľad na neho.takého dobitého.
glôobus, mas pravdu, anjel strazny nas chran
summer, no neivem ci bude mat technecium na nas cas , vies ked teraz lezi na chirurgii, a potom ho mozno zase oslovi jeho anjel strazny a da mu neake jposlanie....dufam, ze to bude aby siel s nami do trojky.... len dufam, ze s amu budeme pacit.... :-)
leerka toto som uz s techneciom preberala. On chce jeden den anorekticky, potom kulturistky a inokedy bacule, vsak si isto tie temy citala :) no a ja som mala 58, teraz mam 52 a mala som uz aj okolo 40kilo, takze ja splnam kazdu kategoriu:D ale tu chudost aj ty, tak co povies, ak pojdeme vsetci traja-do trojky? :D
No,baby,štíhla či moletka.Boh vás chráň.Alebo anjel strážny.