anjel strážny

leerka

summer, nechcem ta urazit, ale techneciovi sa pacia iba urcite typy bab a to velmi stihle, cize pod 50kg...fuuuu, este ze toto kriterium splnam, mozno sa so mnou strente ako si na tom ty? ale ked nie, tak snad kvoli nemu schudnes, nie? :-)

leerka

no vies summer, ja sudim podla mojho chlapa, ten je cistotny...ale tak ano, je pravda, ze stale hovorime o techneciovi.... som na tu fotku zvedava..... inak ale si vsimni ako meni nazory, naprv do pustili domov z jisky a potom zrazu lezi na chirurgii, no kto si ma z toho vybrat?

Summer_

technécium ja ti uplne rozumiem, aj ja som mala havariu, aj tu plucnu chorobu som mala, o ktorej si pisal, no vazne, dokonca som mala vsetko co ty, takze ta chapem.. kedy sa stretneme :P :D?

Summer_

leerka s tym spodnym pradlom a ponozkami by som si nebola taka ista- vies cez to vsetko, je to stale chlap :D

Technecium ty mas podla mna schyzu.. chod si to dat diagnostikovat na psychiatriu, tebe ani na jiske ani na chyrurgii nepomozu :D

technécium

a verte určite je príjemné keď vás niekto príde pozrieť do nemocnice, ale prečo ako a kde sa to stalo- to ja nemusím, musím sa vyrovnať s tým sám, tak isto ako ja nepochopím čo sa deje s niekým kto bol znásilnený a pod, tak mu predsa nepomôžem chlácholením a optimizmom nie