Moze dojst k orgazmu aj bez dotyku (otazka?)

peeter

ShaulaThalit v podstate máš pravdu to že si trela stehna o seba tak to nebolo bez dotyku tam sa netreli len stehna...o seba ....a tiež to nemá nič s tantrov ak si to tak myslela Tantra je len pomôcka inač tam ide o niečo úplne ine...ona sa zaoberá vo večšine prípadov partnerstvom a ich problemy... skus niečo o nej prečítať a uvidíš že musia byt dvaja aby to malo nejaký význam..

Milan...

Zewa, no take jednoduche to zase nebude. Len samotny pohlad asi na tak velke vzrusenie zrejme stacit nebude. Ale mozno ini chlapi to takto dokazu, neviem.

zewa

Myslim si, ze pokial napr. zena velmi vzrusuje muza, tak dosiahne orgazmus aj bez dotyku, trebars uz len pri pohlade a naslednej predstave.

brahman

..orgazmus je pocit ktorý sa dá vyvolat myslou nezavysle na pohlaví.je to trochu aj mysterium, pretoze podla mna ten pocit je nieco ako entita a nieje zavisly na fyzickom tele..v skratke- niekde tu v multidimenzionalnom vesmire je bod v ktorom je večnetrvajúci orgazmus, ktorý vytryskuje život do všetkych smerov,,inak povedané Boh!?a na tento pocit sa dá napojit.
určite sa tam raz všetci vrátime,,a to vám poviem to bude oslava :D

Pítrr

Ano je to možné jenda žena na to mislela a dosiahl ho. Vedci to skúmali mal by byt aj nejaky članok na nete o tom

peeter

ved samozrejme že ano inač by som to nemohol učit....ale podla mojho nazoru a pozorovani u chlapou je to ovela tažšie ako u žien...

AdamKrt

peeter Dnes 10:27 - a co opacne, skusal si to na sebe na dosiahnutie a udrzanie dlhej erekcie - udziavanej bez vzruchov, bez fyzickeho kontakto iba silou vole ?