Chcela by som vyskusat analny sex, ale potrebujem poradit co sa tyka hygieny. Ako mam postupovat, aby som bola z vnutra dostatocne cista. Aby neostali ziadne zbytky a aby mu potom nesmrdel. Chcem, aby moj partner tam isiel bez kondomu. Ak mozte tak mi poradte co najpodrobnejsie, nejaky presnejsi postup (s ako, ako dlho)...dik
Análny sex
ahojte,podla mna nie je nic zle na analy.Ja som na to nahovorila priatela ale neslo mi to,tak som sa citila trosicku trapne.Neviem ako mame ist na to uz sme to skusali aj mazat a mazat no nic.Poradte polohu akou ste zacinali alebo ako to islo najlepsie.diky
zabudla som slovo : v prvom
joffo: v rade po analnom sexe tuzia hlavne muzi. muzi vyzaduju od partneriek, aby to skusili. Ked teba to nelaka je to tvoj problem a nechaj tych, ktorych to zaujima alebo to ma rad!!!!!
giv:nic v zlom nech sa to tyka cohokolvek nie zrovna analu,ty sa nechas od chlapov urazat.ja si myslim,ze kazda zena by mala mat aku taku hrdost!mylim sa?
joffo,mne sa teda tvoj prispevok pacil a to som zena.uz to tu bolo nudne.
Angi, oplati sa vobec na taky prejav, ako predviedol Joffo reagovat? Kazdy preukazuje svoju inteligenciu inym sposobom....
Baby SOS!Nedajme,sa!tak mi niektora,este pomozte!to je urazka!
joffo: zamysli sa nad sebou
joffo:bud laskavy a neurazaj nas ZENY!to len dokazuje,ze sa tomu nerozumies a vlastne si sa teraz zhodil!a ty si este nemal asi ani sex,alebo ta ziadna nechce?ked takto reagujes tak sa ani necudujem.jedno si zapamätaj:keby nebolo zien tak chlapy by vyhynuli.uprimnu sustrast:-)))))))))