Chcela by som vyskusat analny sex, ale potrebujem poradit co sa tyka hygieny. Ako mam postupovat, aby som bola z vnutra dostatocne cista. Aby neostali ziadne zbytky a aby mu potom nesmrdel. Chcem, aby moj partner tam isiel bez kondomu. Ak mozte tak mi poradte co najpodrobnejsie, nejaky presnejsi postup (s ako, ako dlho)...dik
Análny sex
ja som o tom geeele pisala,Remka,nerob mi zle:-((((((((((((((
Veď za to som použila slovo ceremónia,čo sa týka styku,pre mňa je len klasická klasika,ale na moje pomery som sa tu akosi veľmi rozpísala...to pre iv...
a možno to nie je tá IVKA,ALE TEN IVKO....NEVIEME...QBGD
no dobre, tak to musí udržať v sebe čo najdlhšie,aby to bolo účinné,samozrejme,že musí byť v blízkosti wc.... ale tuším,že už je z toho sranda...))))
A ešte treba použiť nejaký lubrikant alebo indulonu,aby to nebolelo, to som chcela zľahčiť Ivke ,ak je to naozaj Ivka...
to uz je v prdeli!Nedame si stavku?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
remka:ja zas nie som odbornik na chlystir,poradila som svoju skusenost.A 10min?Tomu neverim,ze to v sebe udrzi!