Análny sex

Príspevok v téme: Análny sex
iv

Chcela by som vyskusat analny sex, ale potrebujem poradit co sa tyka hygieny. Ako mam postupovat, aby som bola z vnutra dostatocne cista. Aby neostali ziadne zbytky a aby mu potom nesmrdel. Chcem, aby moj partner tam isiel bez kondomu. Ak mozte tak mi poradte co najpodrobnejsie, nejaky presnejsi postup (s ako, ako dlho)...dik

remka

Veď za to som použila slovo ceremónia,čo sa týka styku,pre mňa je len klasická klasika,ale na moje pomery som sa tu akosi veľmi rozpísala...to pre iv...

iv

veci okolo toho viem, ze treba nejaky lubrikant a na zaciatku pouzit nejake tie prsty, aby to tam potom voslo, skor ma zaujimala ta hygiena a ci sa to oplati robit. je to lepsie ako klasika do normal dierky???lepsie ako oral???

remka

no dobre, tak to musí udržať v sebe čo najdlhšie,aby to bolo účinné,samozrejme,že musí byť v blízkosti wc.... ale tuším,že už je z toho sranda...))))

remka

A ešte treba použiť nejaký lubrikant alebo indulonu,aby to nebolelo, to som chcela zľahčiť Ivke ,ak je to naozaj Ivka...

angi

to uz je v prdeli!Nedame si stavku?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))