Análny sex

Príspevok v téme: Análny sex
iv

Chcela by som vyskusat analny sex, ale potrebujem poradit co sa tyka hygieny. Ako mam postupovat, aby som bola z vnutra dostatocne cista. Aby neostali ziadne zbytky a aby mu potom nesmrdel. Chcem, aby moj partner tam isiel bez kondomu. Ak mozte tak mi poradte co najpodrobnejsie, nejaky presnejsi postup (s ako, ako dlho)...dik

remka

Aj tak si myslím,že chce vyhovieť chúťkam svojho partnera,ale ak to aj ona chce,načo klystír? A keď už s klystírom,tak 250-350ml vlažnej vody do konečníka,asi 7cm dovnútra,10min.udržať vodu v sebe apotom sa vyprázdniť,potom bude dokonale čistá a pripravená pre vniknutie partnera...

iv

angi: este raz dik. neviem sice kedy to vyskusam, lebo moj partner robi od vidim do nevidim, ale navrhol to on, tak dufam, ze coskoro. najprv som bola proti tomu, ale dlhsie nad tym rozmyslam, tam mam na to vacsiu chut.potom sa urcite ozvem.

angi

Remka,ty prepac, ale sme v otvorenej diskusii,alebo?Co je na tom,ked chce niekto poradit.Ja sa zato nehanbim a mozno,ze tej iv to vyjde,ked potom tuzi.Co sa ma ist opytat mamicky....?

angi

Ten chlystir:to zacitis sama,nie zas 5l.hned budes musie na WC.Zalezi aj kolko v ten den si jedla.Dufam,ze stihnes dobehnut:-))))))))).Ten pocit na WC je individualny.Drzim palce,ozvi sa!

iv

angi, dakujem za odpoved. Chcem sa spytat este na ten klystir. Ako dlho to treba vyplachovat, a kolko vody treba pouzit? Este jedna otazka: stale ma zena pri tom pocit, ze jej treba na velku potrebu???

remka

Viem, že v sexe je povolené všetko,keď to partnerom vyhovuje,nič proti tomu,ale Angi, tú ceremóniu okolo toho,to je niečo strašné,prepáč...

angi

@iv: Ja sa pridam do kazdej diskusie,ktora je zaujimava.Takze!Ja osobne som sa toho bala,neviem preco.Manzel sa ma pyta viackrat ci to chcem vyskusat,samozrejme nikdy to nevynucoval nasilu,"ked bude,bude,ked nie,nic sa nedeje"!tek jedneho krasneho vecera,ked sme mali romantiku pri svieckach a trosku sme popili som sa rozhodla,TERAZ TO CHCEM VYSKUSAT!Ked to robis prvy krat nie je to bohvieco,myslele som si....co tie baby z toho maju ked to tak chvalia!Mala som pocit,ze musim na velku,no nieco strasne,myslela som,ze mi to vyleti rovno na "NEHO"!Fuj, to bol prvy pokus.Na stvrty alebo piaty krat sme znovu skusali.Uz som sa nato namotala a chcela som to zase vyskusat!Moj postup bol nasledovny:Ako prve kedze sa mi nechcelo na velku,manzel mi poradil chlystir.Sla som do sprch rozsrobovala som sprchu(ostala mi len ta hadicka)az vlaznou vodu som tam vyplachla:sok!!!okamzite som musela na WCko.........odlahlo.potom sme nachystali gel(je to lepsie)a pomaly isli na vec.Najprv opatrne prstami,aby to roztiahol a potom naostro.Uplne poommaalliicckkyy,kym nebol uplne dnu.To nebolo moc prijemne,citila som sa ako "PANNA"(tam som vlastne aj bola).Potom sa zacal pohybovat rychlejsie a uz to bolo.Je to super,ale moc zalezi ako si nato pripravena.Hlavne nemysli,ze musis na WC,to je haluz.Ked to prekonas mozes mat aj pekny orgazmus.Nezabudni:musis sa komplet uvolnit a nerob to nasilu.Potom je to o nicom.Pa!