dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Tak môj šílený deň nabral na obrátkach, keď ma napadlo,že zavolám svojmu bývalému, ktorého som nechala po telefóne a on zvažoval svadbu so mnou...Ide totiž o poľnohospodársky ústav a on je agronóm,tak ma napadlo,že by mi možno poradil, čo také by mohli odo mňa chcieť na tom pohovore...No ale radšej som si mala ruku odhryznúť ako mu kokotovi volať...Akože trocha mi aj poradil,ale značne ma vyviedol z rovnováhy,jednal so mnou ako s tupaňou...Najprv ma vyviedol s rovnováhy tým,že má 2r. syna a že manželka sa mu zabila pred 4 mesiacmi...Bolo to desne trápne...Nevedela som čo mu mám povedať a potom sa ma popýtal na nejaké nejasnosti ohľadom našeho vtedajšieho rozchodu a nejakých tých situácií..No a to tiež jednal so mnou akože som nebola až taká hviezda najjasnejšia...Chápem ho chuja,že strašne trpí,ale povyšovanie sa na do mňa si mohol odpustiť...No a ja,samozrejme som mu ešte aj pritakala, v zmysle ok,vykecaj sa a načo ti budem protirečiť...Ale ostal vo mne taký divný hnusný pocit...
niečo sa mení, podvedome
Hej my dvaja sme ozaj nenormálny...Ale je to zákerné, to čo sa s nami deje, pretože sa na našich životoch nič nemení, stále sme sami, len toto tu nám dáva pocit,že nie je to tak
budem ich rád čítať, aký som mal deň, no dnes som zničený- 13 hod v práci, zajtra 10 a ráno o 6 už tam mám byť, dnes by sa mi asi ani nepostavil, inak je to choré, lebo aj ja stále myslím na Teba, to sme mali dneska hodinovú poradu a ja s nej viem prd, lebo som si ťa predstavoval už aj namiesto chlapov čo na nej boli ako tam sedia oproti mne, ty vole to je neúnosné-úplne, vraciam dva jeden na tvoj sexi krk a druhý na tvoje vyzývavo sa tváriace pery, tak ešte aj ďalší, ten bude kam len chceš
časovaná bomba tiká, erotika, exotika... srdce neprestáva horieť, karavána na obzore...lampa bliká...,tanec s brušnou tanečnicou, dá sa vravieť o hocičom...
ahoj láska, no to sa ani nečudujem, ty si môžeš vyberať, kde budeš pracovať, myslím, že dostaneš prácu ktorá ťa chytí, aký je to vlastne ústav, inak ja fakt teraz rozmýšlam o práci v takej nejakej cestovke ako si mala ponuku napr., len tú anglinu a potom kurz, no uvidíme
Mením stratégiu...Budem prvým a posledným človekom,ktorého príspevky budeš čítať...Aký si mal deň? Ja úplne šílený...Dozvedela som sa,že ústav,kde som si poslala žiadosť,si vybral 3 a ja som medzi nimi...Nato mi volali aj z Aeolus CK,či prídem na pohovor...Je to CK špecializujúca sa na Grécko...Ale musela som to zrušiť...Ale som dobrá, zatiaľ zo 4 ponúk na ktoré som reagovala cez net mi odpovedali 3...Mám radosť, asi takú,ako keď si píšeme...Úplne choro na teba myslím celý deň..Nečkalo sa ti náhodou? Možno to bude tou predzvesťou jari...Posielam ti imaginárny bozk na príjemné zrelaxovanie po práci
ďakujem, aspoň ty by si vedela kedy končiť a nabrať nové sily na ďalšiu jazdu za neznámom, pekné sníčky pa
toto mi ani nehovor, rýchlovka v aute, potom preteky kto bude prvý vo vode, my by sme asi nepotrebovali ani jedlo
Dobrú noc a sladké sny...
A ešte úžasnú grécku kuchyňu na večeru a nezabudnuteľné frappé