dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
tak sem tam ti niečo ujde, lenže ty si to môžeš dovoliť,tie chyby sú ako piesok,čo tvoja slnečná žiara roztaví na sklo,číre alebo rôznych farieb,jednoducho niečo iné, zvláštne
tak teraz si trafila klinec po hlavičke a povestný UROBOROS môže začať znova
no mne to príde tak,že keď je človek slobodný "závidí" niekomu kto má priateľa/priateľku.Keď už má priateľa chce manžela/manželku.Keď už má manžela/manželku chce deti.Keď už má deti "závidí" slobodnému/slobodnej...Kruh sa uzavrie
hej, tak nejak to bude s tým pravopisom, len chybička krásy aj môj pravopis má dosť gramatických chýb, utešujem sa len slovnou zásobou
no tá otázočka, a na čo si prišla v tej knižnici, len mi nepovedz, že pravda je niekde uprostred
Pravopis je dôležitý,menej inteligentnú tým pobúri (myslím sms ako takou) a inteligentnú odradí,pretože ten pravopis dáva najavo,že to nič extrémne nebude...
tak, si to zvláštne a krásne povedala o tých zvieratkách- štýlom len tebe vlastným
variácia týchto kombinácií
- a je ten pravopis taký dôležitý, veď nakoniec pindulka bola dobre napísaná
Mám pre teba fajnovúúúú otázočku...Takú sexuálno-technickú...
variácia variácie - ano, ale má to chybu - nemohol by písať polyzat a typol...Oh, jesus...