dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
príspevok 18:23 posledné 2 riadky nechápem čo si tým myslel...Ten úraz si pochopil,že myslím na vrchol? Pretože ja som myslela na to,že sa neviem ovládať a úraz som myslela že by som zabudla dávať pozor na zuby a tak podobne...Teda ozaj zranenie
hej už rozumiem, mňa len napadla ešte jedna varianta
no ten príspevok o 18:03 to nebolo o tom ako to podľa teba pokračovalo s tými sms?
pokračovalo to takto:
-Prepac.Asi nemas zaujem,tak nebudem rusit.
ja-Kto si? Poznám Ťa?
-Prepac nemal som ti pisat take veci urcite mas priatela alebo manzela ktory ta uspokoji.Prepac nebudem uz rusit.Pekny vecer
ja-Ako vieš že som žena?
Das Ende...No možno mi ešte niečo odpíše...
Čo si o tom myslíš? Raz dávno prišlo na otcov mobil že: ak si osamelá duša nechceš si písať? Moja mama mu spravila žiarlivostnú scénu a chudák otec sa nahneval.. Ja som potom asi po 2 týždňoch napísala na to číslo,že ak si mužského pohlavia,tak si možme posmskovať..Vykľulo sa z toho niečo podobné ako s tebou,ale stretli sme sa za účelom rande a skončilo to blbo,lebo ja som bola slobodná študentka a on ženáč s 3 deťmi...Poslala som ho potom neskôr do múky,že nebudem riskovať,že si ma jeho žena nájde a vytrhá mi vlasy, aj keď on mi tvrdil, že nežijú spolu a ona tiež má dakoho...
s tým pokračovaním SMS som nepochopil
ja si tiež nemyslím, že misionárska je nuda, lebo jedno z mojich hesiel je, že v jednoduchosti je najvačšia krása
ty by si sa nevedela sústrediť a úraz- to musíš byť strašne ohnivá, chytím, capnem tam čo mi prvé príde pod ruku, nerozmýšľam- vychutnávam
Pokračovanie sms - to by bolo možné len za predpokladu že by sme si smskovali my dvaja...
no poloha fajn, ale ja som myslela,že sa pýtaš pri 69 kde by som chcela byť - pri tejto polohe nemôžem byť hore ja, lebo sa potom neviem sústrediť na to, čo mám robiť a mohlo by dôjsť k úrazu...Musím byť dole a tak je potom všetko ako má byť...Polohy žena hore sú ok...Asi najradšej ale mám misionársku...Možno budeš namietať že nuda, ale nie je to tak...
no iste
všimol som si, že to bolo pravopisne zle, moja odpoveď, by záležala na mojej danej psychike, toto ma tiež napadlo čo si napísala, pravdepodobne napísal, že ale miláčik ja ťa milujem a preto nemyslím na pravopis a ty si kontrovala odpoveďou typu ja tiež, kde sa teda stretneme
nerada si hore?, je celkom príjemne ak je ona hore, ale otočená chrbátikom k jemu