kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

idem trochu pospať a večer okolo 23 tu napíšem čo sa mi dnes stalo- 2 veci, dosť zvláštne ok láska a pri tomto mojom zdriemnutí budem zaspávať s pocitom radosti, že ťa poznám

technécium

ok, normálne pri čítaní tvojich príspevkov, kde opisuješ tie príhody, s malými "zvieratkami" ma chytá akýsi materinský pocit, že chcem aj ja

technécium

nie nestretol, lebo to bolo nejakých 5 rokov dozadu a akurát sme s kamošmi slávili v bare narodky, tak som jej odpísal, že prídy, prídy mi ti natrhneme prdel, dokonca mi aj odpísala a asi hodinu sme si písali takéto kraviny a potom sme sa začali venovať niečomu inému, v tom bare myslím seba a kamošov

technécium

presne si to pochopila, tak som to myslel, len som to rozvil trošku ďalej
myslel som tím, že keď dosahuješ vrchol tak nevnímaš nič, len tú lásku, teda vychutnávaš sex bez zábran a tím capnem, chytím, ohnivá to, že toto milujem a nevadí mi, že by som mal monokel, lebo by bolo možné, že v tej rozkoši by si ma mohla capnúť, čo by ti prišlo pod ruku, teda moju tvár, oko, ústa a tak, samozrejme nechtiac, to len v tom orgazmustickom kŕči
to si ale fandím, opisujem to v prvej osobe

ksl

Tak teraz je už čas na kŕmenie zvieratiek a aj tak sa neviem sústrediť,lebo mi tu do toho babrú a účinne rozoberajú byt...
Ta 1.sms ma pobavila a tá 2. stretol si sa?

technécium

vieš možno to tí ľudia rozosielajú náhodne a určite ťa prinúti taká správa zamyslieť sa a niekedy možno aj uspejú do určitej miery- tak ako napr u teba pár rokov dozadu
no mne prišli 2 takéto SMS, jedna mala znenie-červená, biela, zelená, maďari banda skurvená
a druhá- ahoj som silvia, nechceš sa stretnúť