dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Človek ťa nechá bez dozoru a už zase zakladáš témy...Ale na starý štýl ti hádam odpisovali viacej, či nie?
a čo preboha robíš toľko v tej knižnici
inak aj ja som si dnes vyspevoval, sladké slová, ako tie ktorými mi moju hlavu popletieš...
a čo si vlastne zistila, alebo ťa napadalo pri pozeraní do jej výstrihu
Ozaj nechceš moje číslo? Mám ho celkom pekné...
Povedzme že som tvoj milenec
Pri stole, vo vlaku a na sene
Povedzme že tieto nápady
Budú mať reálne základy
Povedzme že spíme spoločne
Pred dennou smenou a aj po nočnej
Povedzme že nám je súdené
Rozhorieť sa ako plamene
Priznám sa mám veľké obavy
Labuť - možno som sa ťa dotkla vtipkovaním, sorry, ale nie je v mojom záujme tu na niekoho útočiť, alebo ho odsudzovať...Myslela som si omylom, že si sa k nám chcela pridať a tvoje zdraviu prispievajúci som brala ako dobrý fór..Tie tvoje sny ma zaujali, tiež mávam takéto sny, dokonca sa mi podarilo zažiť už aj nočnú moru - normálne som sa prebrala zo sna,neviem o čom bol,ale som bola uplakaná a normálne zadýchaná a nevedela som sa zorientovať,či sa to deje ozaj alebo sa mi to snívalo.Neviem si predstaviť,že by som mala tieto sny každú noc, asi by ma kleplo..A tiež som chcela vedieť, čo si ty myslíš,že čo to spôsobuje..
Láska nenechaj ma umrieť
ešte ku mne príď
láska drž ma ešte nad hladinou
Neviem čo sa so mnou deje....
Bola som v knižnici.Opäť.Dnes tam bola kočka za tým pultom,že by si odpadol...Tmavé vlasy, polodlhé, krásne oči do hneda,štíhlunka a výstrih jedna báseň...Asi som sa musela na ňu usmievať,ale všimla si že jej čumím do výstrihu, lebo dosť zneistela...No musela som vyzerať minimálne úchylne... A o tom, že som si od obeda pol dňa spievala - dvíhaš obočie, špúliš na mňa pery, som z toho celý vyvedený z miery, sa už ani nebudem rozširovať...
hnhn, ako to myslíš?
a mam asi 15 rokov, vsak "Labut"? :-)
mal som zimomriavky, keď som to písal, toto sa mi ešte nestalo
láska, ty vieš tak geniálne odpovedať, vieš urobiť radosť svojou rečou, číslo a tak poviem to takto starým štýlom-
Duch človeka, z tela sa vyzlieka, len von a von. Stoj! Ešte je čas, ešte chcem rásť. Nevychádzaj, nechoď zo mňa von.
Nevychádzaj, začni veriť snom.
Nevychádzaj, lepšie je nám dvom.
Nevychádzaj, ...