Ahojte všetci,do utorka potrebujem informácie o liečení v BA Fakultná nemocnica. Som u Doktorky Dímovej, neviem ako vy...
Ale ak môžete, napíšte mi, ako to tam funguje, režim a pod...
Ja sa tam bojím ísť :(
Všetky INFO o liečení v BA /fakultná nem.
Ja idem do Fakultnej nem. A oddelenie neviem ake...
Chodim na strednu...
Cize si tam beriem aj ucenie, a tak... Co si tam este mam zobrat? Co je potrebne? Su tam aj nejake sedenia, kde sa rozprava, a tak?
a ty ides na ake oddelenie? pretoze ja nepoznam ani jednu z tych lekarok, v tomto ti teda neviem poradit:-(
ShaulaThalit, neboj sa, hlavu hore, v nemocnici ti len pomozu:-) aspon to len vyskusaj, ked nezbadas ziaden pokrok, ziadnu zmenu, tak odtial odides. no nic za to nedas, ze tam chvilku pobudnes. a ty este chodis do skoly? alebo uz pracujes?
Baby, teraz som dovolala s Dimovou, vraj su tam dve lekarky, Havlickova a Horvathova, ake su???
Dimova je moja lekarka, ale ona tam chodi len stredy, takze tie dve doktorky nepoznam. Su prisne? Piste vsetko co viete, ani neviete, ako mi tym pomozete.
Dimova mi od zaciatku ako k nej chodim navrhovala liecenie, ale ja som nechcela ist, aj ked niekedy som mala vnutorny pocit, ze uz dalej nemozem takto existovat. Ja som si myslela, ze vsetko zvladnem sama, ale nakoniec som uz milionkrat zacinala od znova.
V lete mi vysadila Dimova antidepresiva, ale o cca 3 mesiace sa pomaly vsetko vracalo... Tie stavy, depresie, az som zasa siahala po noznickach a som sa skriabala od nenavisti k sebe.
Preto som sa rozhodla, ze aj ked si mama ani nikto z rodiny nemysli, ze by som tam naozaj potrebovala ist (vraj moj problem spociva v inom) tak tam pojdem.
Cize, asi lepsie povedane, je to z vlastnej iniciativy, a zhodou okolnosti mi to aj Dimova potvrdila, ze je to spravne rozhodnutie...Ale mam vycitky..
ahoj ShaulaThalit si este tu?lebo bola som v BA na lieceni z anorexie a mozem ti pomoct ak mas nejake otazky...
ShaulaThalit, a ty tam ides z vlastnej iniciativy alebo na odporucanie lekara?
nic sa nestane, ak nieco nechces alebo nevladzes zjest. vies, niekedy toho jedla bolo privela a naozaj sa to cele nedalo zjest. zo zaciatku si lekari zapisovali, kto kolko zjedol, ale neskor, ked videli, ze sa snazis, no nevladzes, akceptovali to:-)
ja som sa tam liecila na anorexiu, nebrala som ziadne lieky, ani antidepresiva. rada by som tam isla s tebou, ale ja liecenie uz nepotrebujem:-)
naozaj sa toho neboj, uvidis, ked tam budes kolkych ludi si ziskas;-)
Simonna: A ked napr. nieco nechcem zjest? Ked namiesto dvoch krajcov/rozkov zjem len jeden? Stane sa nieco? A dopovali ta antidepresivami? Alebo ake lieky? A ty si bola bulimicka alebo anorekticka? nechce ist niekto so mnou? Lebo ja sa najviac toho bojim, ze aj tam to bude so mnou tak, ze s nikym neprehovorim ani slovo a budem sama :(