Všetky INFO o liečení v BA /fakultná nem.

ShaulaThalit

A este dodatok: Bulimiou som si uplne znicila cele telo, cely organizmus...
Mam poruchu menstruacie, bohvie kedy pride a ci nebudem musiet brat hormony + este neviem, ale je mozne ze mam nieco so zaludkom, ked vraciam stale odkedy som doma a bolesti trvaju uz par mesiacov.
Baby neblbnite a jedzte bez vycitiek. Jedlo je liek!!!

ShaulaThalit

Adrien: Ucime sa na vlastnych chybach, a to najlepsie. Ale liecenie mi dalo strasne vela pozitivneho aj... uz nemam depresie. Obcas ma ale chyti taky mensi zachvat melancholie a nedostupnosti, ale ked prejde, je to o.k.

ShaulaThalit

Ahooj, ano, ale nebolo treba podpisovat ani revers, Havlickova mame povedala, ze v podstate suhlasi, aby som odisla, lebo som sa tam zastavila na jednom mieste a musim sa z neho pohnut a to len zmenou prostredia.... Ale stalo to za trt. Dnes som trikrat vracala, ale nie z vlastnej vole, proste mam nieco zo zaludkom a trva to dlho... aj tam som uz mala take problemy a bud mi neverili alebo sa na mna kazdy vybodol.

spolupacientka

shaule : ahoj laska moja :)) janka mi hovorila ze ta uz prepustili , dufam ze sa mas lepsie ako ja a dufam ze sa nabuduce stretneme na veselsom mieste , lubim ta

adrien

vidis...vravela som ti ZOBUD SA SAMA a BA ti nebude treba...!!!
je to tam strasne_ja som take konflikty nemala- ale dala by som im tam vsetkym po hube. maju tam zly pristup a ich liecebne metody stoja za rit.
sunshine- radim ti jest maso, aj ked je odporne- ja som ho nejedla pol roka- ale zato je v nom vela zeleza a latok ktore telo potrebuje!!! aspon troch...snaz sa

ShaulaThalit

Ano, je to rezim. Ich rezim a musis ho dodrziavat. Vies, aj ja som akoby mini vegetariankou, pretoze nejem hovädzie, bravcove ataketo mäsa. Len biele. Tam som musela vsetko hodit "za hlavu" a zjest aj to, co mi nechutilo. A bolo tam toho vela. Je to o vole, musis sa tam zatat a povedat si to a to.

sunshine

nie, toto ma zaujimalo kvoli inej veci, vegetariankou som sa totiz stala ovela skor nez u mna nastupila bulimia a vegetarianstvo povazujem za zivotny styl. neviem si predstavit, ze by som mala po tak dlhom case znova zacat s masom:-( a vo svojom vnutri to skutocne nedavam do suvisu s ppp. ale lekari na to maju evidentne iny nazor, ked je to s nemocnicnym rezimom tak, ako vravis...

ShaulaThalit

Tam je povazovane vegetarianstvo za manipulaciu s jedlom. Cize ano, tam musis zjest "vsetko"... aby si uspela.
Je to cieľ. Naučiť ťa jesť všetko a bez výčitiek. U mňa sa to podarilo. Prvý deň doma som sa najedla koláča a večer som z neho vracala. Tak bol na tom moj zaludok. Uzasne, vsak?
Chces tam nebodaj ist?

sunshine

ahoj shaula, ja mam na teba taku informacnu otazku... ako je to tam s vegetarianstvom ci priebercivostou? vazne musis zjest VSETKO, co ti daju na tanier?

ShaulaThalit

Ked som tam prisla, bola som u Horvathovej dve hodiny. Ked som jej povedala o svojom "probleme" otvorila si cokoladu a zacala ju predo mnou jest. To bol pre mna sok.
Neskor sa ku mne zacala spravat strasne povysenecky, tak som jej to vracala. Naordinovali mi lieky na spanie, antidepresiva, na ukludnenie, zaludok... uzivam viac liekov jak moja babka! V podstate som sa tam parkrat psychicky zrutila. Schudla som tam, teraz mi rebra trcia, a Havlickova sa bala, aby som nevpadla do anorexie zasa. A cely bludny kruh.
Bol tam psychicky natlak. Sestricky tam boli take ze by same potrebovali preliecenie. Bola tam aj taka svina, co ma nechcela pustit na zachod, a kricala na mna ze idem vracat a hovorila mi, ze mam poruchy spravania. Jednoducho tam mali bordel v tom. Vo vsetkom. Kazda mala iny rezim.
Kazda chcela po nas nieco ine, a dbala na ine veci ako ostatne.
Jednoducho, viem, ze pomohlo mi to v tom, ze si viac vazim iste veci, ktore boli predtym pre mna zbytocnostami a viem ocenit kazdu malickost. Ale znicili mi zaludok este viac, ako som ho mala. Teraz idem na sondu, ci nemam zaludocne vredy alebo helikobaktera.
Ale na preliecenie je to dobre...hlavne ten rezim.