Všetky INFO o liečení v BA /fakultná nem.

adrien

depka:(- NECHCI MAT NIC S PPP!!! ja som yiez chcela mat anu a do pol roka si ma nasla...bohuzial...:(
Shaula: Horvatova je uplne najlepsia lekarka, a je aj celkom pekna, tak 35 by som jej max. typla. Ticha je tiez mila len ja som ju nemala rada...a YXO ma pravdu...snaz sa tam nedostat lebo koniec koncov za to co sa s tebou deje mozes sama tak sa skus dat do poriadku aj sama. a inak s tym oknom dobry napad, len vsetky maju poistky a niektore su aj zamrezovane.

yxo

no to musia mat vasi rodicia radost ze maju obidve dcerky take vydarene s ppp. a sice to je tiez dokaz o tom, ze je to problem aj rodicov a ich vzoru. a samozrejme pochybnych rodinnych vztahov.
naco to tu dopredu riesis, ze ako je tam? mala si zabranit tomu, aby si sa tam vobec dostala. svojim pricinenim si sa tam dostala. a teraz chces, aby cely personal bol k tebe naramne mily.
a ze skocit prinajhorsom z okna..fakt sa ti treba dievcicka liecit

ShaulaThalit

Si normalna??? vlastne...nie si, ani ja nie som :((...ale chciet anorexiu moze len niekto, kto nevie, o com to je....

ShaulaThalit

este mam jednu otazku...mali ste problem s horvathovou alebo havlickovou? Su normalne, alebo sa pri nich oplati robit, ze akoze nic??? Alebo pohoda, ze im mozte povedat narovinu, "dnes cely den myslim len na to, ako sa pojdem vyvracat"?

ShaulaThalit

ja neviem, niektori tvrdia ze des, ini povedia, ze tam bolo fajn...
najviac sa bojim, ze ked zistia ako moja mama hovori moje "destruktivne" sklony, ze ma tam nechaju... navyse, tam sa pri najhorsom asi neda skocit z okna, vsak???