Peknyy Nový rok....odmalička trpím ekzémom,ktorý som ako malá mala po celom tele,moja detska lekárka mi to nejak zachranila a tak teraz v dospelosti mam len na oboch nohach,v lete vidno velke biele flaky len,ale cez zimu to mam zapalené a štípe to,ked chcem zobrat kratke saty tak nemozem pre ekzem velmi sa hambim,vyskusala som uz asi vsetko od hormonalnych kremov az po sol z mrtveho mora,ktora mi to vystipala do krvi :(...nepoznáte este nejakeé dobré domáce triky na ekzémy ktoré pomahajú?
Ekzem
My ho máme doma ale to že je dobrý na ekzémy som veru netušila :)
ale asi je bez obliecky ci? lebo potom by to asi ucinok nemalo. a kde si ho kupovala?
Co by si chcela presne vediet? je to paplon z aloe vera v ktorom je napustené aloe vera a to zlepsuje ekzemy, ja osobne mám slabý ekzém ale neter ma horsi a jej sme kupili detsky paplonik a aspon sa v noci vyspinka a ahlavne sa neskriabe tak ako pred tym
tak o tom som nepocula napises mi prosim ta nieco viac k tomu?
Neviem ci ste o tom uz poculi alebo to aj niekto vyskusal ale paplon s ektraktom s aloe vera zmiernuje ekzemy
Neviem ci ste o tom uz poculi alebo to aj niekto vyskusal ale paplon s ektraktom s aloe vera zmiernuje ekzemy
už som tu niekde písala, s ekzémom mi pomohla liečba u albertovej, ale musela som držať aj diétu. dá sa toho zbaviť, netreba sa vzdávať.
Moja neter má tiez ekzem a bojuju s nim ma dieetu ale pri detoch to nie je lahke dali by sme hocico aby sa jej to zlepsilo no uz nevieme co s tym :(
Pani Albertová by ti podla mna určite pomohla mna zbavila ekzému mala som ho len v hlave ale zato nonstop. Musela som držať aj diétu ale to sa dá vydržať.