Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
lussi24
a prečo sa neodvážiš? nie je to nič ťažké, naozaj. Len naber odvahu zmeniť svoj život k lepšiemu... : )
držím palce
ahojte som bola cez vikend za priatelom v ba mi slubil, ze budeme jest podla mna :D no iste som tam pomiesala dni ze ani neviem aky mam dnes :D heh a zajtra idem do francuzska tak neviem ci to budem dodrziavat takze uvidime ale dnes si dam asi zase ovocny.
mekybo
no si ma fakt potešil, takže s tým ani náhodou neprestanem... : )
Tak behom , bežkovaním, lyžovaním a turistikou by mali nohy naozaj schudnúť, u mňa to totálne funguje, práve pred týždňom mi sestra povedala že som si musel nohy asi ohobľovať :)
lienulka
no tak to sa teším a dakujem za radu... : ) Dúfam, že aj mne sa pekne podarí schudnúť z nôh, resp. aj zo zadku, bo to sú moje najhoršie partie... : (
ariana-ja chodim na gympel, takze si to nemam kde zohriat,,,cize to takto musim jest
veronika1-dakujem za odpoved,,,uz som aspon troska spokojnejsia a nemam stresy, ze tak trocha inak jem
Veronika1-aj ja sa s tebou pekne lúčim. Máš krásne výsledky, tak si to udržuj. Hádam sa tu niekedy ešte stretneme...:o)
Weronika-s tým behom je to dobrý nápad. Do nôh by si nemala pribrať. Ja som kedysi behávala každý deň asi tri mesiace a krasne som schudla. Beh je aerobne cvicenie a tym sa až tak svalova hmota netvaruje ako s posilnovacimi cviceniami...tak vela zdaru.