padajuce vlasy

martina88

mne zacali vlasy padat z nicoho nic, skusala som donnu hair, vobec ziadny vysledok, zinok som nemohla bolo mi zle od zaludka, mne osobne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, vlasy prestali padat a su aj hustejsie.

moeranda

Ja som mala tiež problém s padaním vlasov.Vyskúšala som skoro všetky dostupné prípravky na rast a zastavenie padania vlasov, ale nič mi nezaberalo. Pred rokom som absolvovala kyslíkovú kúru a od vtedy mi nepadajú vlasy - zlepšila sa ich hustota a kvalita. Takže skús túto kúru - mne zabrala :)

xneonin

Zdravím vás, no vypadávanie vlasov môže mat viacero prícin, jedna z nich je psychická strach, stres a poodobne. Dalsiou moznostou, je nadbytok kyselin v organizme, radil by som zasadite potraviny uzivat, alebo nejake BADY. Vyluciť, cukor, alkohol, fajcenie, chcem,Lieky a podobne.Vitamíny ak su chcemického povodu, tak sa zvacsa usádzaju na stenach ciev, laktoch, medzibunkovych priestoroch ale mal som priprad, kde pri uzivaniu chcem.kalcia z lekarne jedna pani mala pancier na hlave a vypadali jej vlasy. Ocistili sme jej organizmus a opet mala krasne vlasy. Poradim vám ak budete mat zaujem.

zofia

INNEOV som používala 5 mesiacov. jedine čo to pomohlo bolo to, že sa mi zlepšila kvalita vlasov. proti vypadávaniu vlasov to nepomohlo a teda som vyhodila veľké peniaze za nič.

Kasperko

Ahojte. Tie problémy ktoré tu spomínate sú mi až velmi dobre známe. Lezie ako sa im vraví (vypadavanie vlasov a následok holých plôšok na hlave)som mal prvykrát tuším v pätnástich a teraz ich mam znova. Vtedy ked som mal pätnást tak mi doktor aplikoval zopár panthenolovych injekcii a vlasy začali po asi mesiaci rásť no tie injekcie sa ževraj uz nevyrábajú. Teraz keď sa mi to vrátilo tak som chodil na laserovú terapiu a vlasy viditelne po nej prestali padať. Ďalej chodím na mrazenie ložísk dusíkom a beriem liek Medrol. Môžem potvrdiť že zodňa-naden vidim pozitívne výsledky. Odporúčam vám si spraviť zubnú prehliadku u zubára, je to velmi častá príčina lezii. Potom mi ešte povedali ze sa nemam koli ochoreniu stresovať pretože na nej nebudem mať ani vlas, preto treba spomaliť a nerobit si s toho velku hlavu. Viditelne vysledky sa dostavia no bohuzial vlasy rastu velmi pomaly a koža potrebuje tiež trocha času. Držím vám palce..