ahojky, hladam babulku, ktora ma tiez par kileciek navyse, ktorych sa chce zbavit.vo dvojici by sa nam mohlo darit viac :) mam 21rokov a som z Bratislavy.
hlada sa spolocnicka na chudnutie
ano,oragnizmus sa preorientuje. samozrejme,ze nemozes hned zacat chjodit kazdy vecer na pizzu,popritom to zajedat kolacmi a zalievat litrom coly :D to nie. ale ak sa budes stravovat normalne-v normalnych porciach,tak bude vse ok. po diete sa odporuca este dalej jest ovocie na ranajky tusim,ale to vacsinou tie pripady 80, resp 90 kh a vyssie....vies..tam je to tazsie..
cooldjka - a po troch mesiacoch mozes zacat jest ako predtym a zostanes na rovnakej vahe?
ano a este ovocny den a raz do mesiaca si das len vodny den,ale to sa d avydrzat,lebo ozaj je to len raz :)
cooldjka - v tej diete ide vlastne o to, ze sa striedaju sacharidove, tukove a bielkovinove dni?
leila - no mne sa to nejako nezda.. :)) mam 21 a som z ba-nove mesto
ahoj bibi, no ja som este behat nebola v tejto zime. Ale priatel mi hovori, ze mam ist, ze to pomaha, teda on behava, ale mi to je divne v takej zime. Chcem zacat, ale lepsie by to bolo s niekym, aby sme sa nazvajom podporovali. A kolko ty mas rokov a odkial si ? :)
Neviem ti povedat,ako je to s tou dietou, pretoze som ju este nedrzala,teraz idem prvy krat,no spolieham sa na istotu,pretoze ked som zacala zhanat info o tejto diete,narazila som na jedno forum,tusi nejako modry konik sa volalo alebo tak a tam bola taka komunita bab,ktore to drzali od zaciatku spolu,robili si tabulky a mali tam spolocne vysledky a pisali tam aj take,ktore uz skoncili dietu a nevedeli si ju vynachvalit. aj v tej diete je napisane,ze ak to drzis podstivo,tak nenabehne jojo efekt,lebo organizmus sa preorientuje na iny sposob....tak sa teda rozhodni a vsetky baby,ktore ideme chudnut by sme mali zalozit jedno forum specialne na to.
cooldjka, 8ala8 - ako je to ale potom s tou dietou- vratis sa k normalnej strave a opat priberies? asi by sa mi ale necelo cely zivot jest podla tej diety..
filaga, leila - jej a vy naozaj chodite behavat v tejto kose? pomaha to? lebo sa mi to zda trochu namahave (ja toho pri behani vela nevydrzim :))
moj email je deni_9@azet.sk
ahojte babuľe ja hľadám parťáčku v chudnutí od 2. 1. začínam. chcem sa pustiť do 90 dňovej diéty. mam 20 rokov. 77 kg. ktorá sa do toho so mnou pustí? navzájom sa budeme podporovať. keď chygíš chuť na sladké brnkneme si a ja ťa odhovorím. :D ak maš zájem napíš na 8ala8@azet.sk
ahoj bibi, no ja som z ba, z Ruzinova, by som chcela chodit s niekym behavat, lebo samu ma to strasne nebavi.