ahojky, hladam babulku, ktora ma tiez par kileciek navyse, ktorych sa chce zbavit.vo dvojici by sa nam mohlo darit viac :) mam 21rokov a som z Bratislavy.
hlada sa spolocnicka na chudnutie
Pridavam sa:) Mam 30 rokov, 170/momentalne 68kg, chcela by som zist na 60kg.
dobre ranko, ja mam 173/63kg dneska rano som sa vazila tak ma to potesilo :)
Nedavam si presne kolko chcem schudnut, ale chcem mat pod 60kg, hlavne stehna a zadok aby sa scrkli :))
ahojte, pridavam sa k vam...ale bola by som rada ak by som nasla daku chudnucu kamosku cez maily alebo na skype/icq :) ked tak na zaciatok tu je moj mail 10justgirl10@gmail.com
Ja mam 21rokov, vysku 153 cm a terajsia vaha 62kg. Cielom je urcite 50kg, ale vysnivana vaha 45kg.
kocky mozno ste to uz pisali ale vsetky tie co idu chudnut nech sem hodia svoj vek, vysku, momentalnu vahu a ciel ktory chcete dosiahnut..=)
leila, ani ja neschudnem moje sadlo za týždeň. Ja chcem niekoho nájsť - cez písmenká - potrebujem sa zveriť s úspechmi i neúspechmi. Som na chudnutie sama. V okolí mám ľudí, ktorým nezáleží na tom akú majú nadváhu.Keď priberiem,to si všimnú, ale keď som povedala,že idem chudnúť,tak som cítila za chrbtom výsmech.Idem teda chudnúť potichu,ale hľadám niekoho,aby som nebola sama.
pavlusa ze vahas :) Teda ja som uz zacala cvicit, ale viem ze moj ciel nedosiahnem za tyzden :)
ahojte... ktora ma ku mne blizko a ma chut behavat a pod? byvam pri OD Slimak..
ale ja hladám babu nie na rady tu cez písmenká,ale takú,s ktorou budem chodiť cvičiť,behať a radiť si.
aj ja sa k vám pridávam.Potrebujem spriaznené duše. Neviem akým spôsobom, ale idem chudnúť! Odhodlanie vo mne už vrie.Je super, keď si mám s kým o tom pokecať, vymeniť skúsenosť. Tak čo, ideme do toho?