Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hlada sa spolocnicka na chudnutie

!

ja tu nejaká rozumná žena z Trnavy,ktorá má väčšiu nadváhu a chcela by schudnúť,ale nemá parťáčku?Jednu takú hľadám.

leila

Tak to mas uplnu pravdu :) Tu je to tiez fain, len niekedy osobny kontakt je lepsi. Clovek toho moze viac rozobrat :)

bibi123

ahojky, leila ma pravdu, cim viac nas bude, tym lepsie. ale kludne sa mozeme stretavat aj tu. asi so mnou budete suhlasit, ak poviem, ze toto forum je uplne super vynalez :))

suzen20

no stretnut asi nie...niesom z ba..mne to vyhovuje tu =) chodim sem casto...lahsie sa mi bude chudnut ked viem ze niekomu sa mozem pochvalit a taak =)

leila

ahoj suzen, chces sa strenut aj ty? pozri sa cim nas bude viac, tym viac skusenosti a rad :)) takze si vitana.
Mohli by sme sa dohodnut na nejaky termin taky staly, ktori by vyhovoval vsetkym. Tak davajte navrhy :) Ja kludne mozem aj zajtra poobede :)

leila

ahoj deni, napisala som ti na mail, tak potom odpis, ked budes mat cas. Rada sa stretnem, len este neviem kedy. sak dohodneme sa. pa

bibi123

leila - ved toho sa bojim aj ja, ze potom priberiem spat alebo aj navyse. to naozaj nepotrebujem :) jasne, rada sa s tebou stretnem. napis mi na mail a mozeme sa dohodnut- deni_9@azet.sk

cooldjka - kludne sa mozes pridat aj ty, ak si z bratislavy :)

leila

a este k tej 90-dnovke, ja som to tiez skusala, ale neni to pre mna, ja radsej jest menej a 5,6x denne. Podľa mna, ked po tych 3 mesiacoch zacnes normalne jest, priberies naspat, navravim ze vsetko, ale tu polovicu aj hej. Musis to potom uz dodrziavat stale. A to by som ja nevydrzala. Ale tak skus, nemam o tom az tolko info. :)

leila

no ja mam 20r a som z Ruzinova, ale tak niekedy by sme sa mohli stretnut a pokecat. Mozno sa aj na niecom dohodneme.