ahojky, hladam babulku, ktora ma tiez par kileciek navyse, ktorych sa chce zbavit.vo dvojici by sa nam mohlo darit viac :) mam 21rokov a som z Bratislavy.
hlada sa spolocnicka na chudnutie
ja tu nejaká rozumná žena z Trnavy,ktorá má väčšiu nadváhu a chcela by schudnúť,ale nemá parťáčku?Jednu takú hľadám.
Tak to mas uplnu pravdu :) Tu je to tiez fain, len niekedy osobny kontakt je lepsi. Clovek toho moze viac rozobrat :)
ahojky, leila ma pravdu, cim viac nas bude, tym lepsie. ale kludne sa mozeme stretavat aj tu. asi so mnou budete suhlasit, ak poviem, ze toto forum je uplne super vynalez :))
no stretnut asi nie...niesom z ba..mne to vyhovuje tu =) chodim sem casto...lahsie sa mi bude chudnut ked viem ze niekomu sa mozem pochvalit a taak =)
ahoj suzen, chces sa strenut aj ty? pozri sa cim nas bude viac, tym viac skusenosti a rad :)) takze si vitana.
Mohli by sme sa dohodnut na nejaky termin taky staly, ktori by vyhovoval vsetkym. Tak davajte navrhy :) Ja kludne mozem aj zajtra poobede :)
ahojte babulky aj ja sa k vam pridavam =)
ahoj deni, napisala som ti na mail, tak potom odpis, ked budes mat cas. Rada sa stretnem, len este neviem kedy. sak dohodneme sa. pa
leila - ved toho sa bojim aj ja, ze potom priberiem spat alebo aj navyse. to naozaj nepotrebujem :) jasne, rada sa s tebou stretnem. napis mi na mail a mozeme sa dohodnut- deni_9@azet.sk
cooldjka - kludne sa mozes pridat aj ty, ak si z bratislavy :)
a este k tej 90-dnovke, ja som to tiez skusala, ale neni to pre mna, ja radsej jest menej a 5,6x denne. Podľa mna, ked po tych 3 mesiacoch zacnes normalne jest, priberies naspat, navravim ze vsetko, ale tu polovicu aj hej. Musis to potom uz dodrziavat stale. A to by som ja nevydrzala. Ale tak skus, nemam o tom az tolko info. :)
no ja mam 20r a som z Ruzinova, ale tak niekedy by sme sa mohli stretnut a pokecat. Mozno sa aj na niecom dohodneme.