Kvalitný šampón na vlasy

Príspevok v téme: Kvalitný šampón na vlasy
Mimi323

Potrebujem tip na dobrý šampón. Mám dlhé jemné vlasy, nemám lupiny. Chcem tip na dobrú, kvalitnú vlasovú kozmetiku, nechcem šampón z drogérky (Head and sholders, Vella, Garnier, Frukties, Nivea...), nechcem ani Avon, Oriflame, Zepter. Keby to bola prírodná kozmetika, tak by to bolo super, ale nemusí byť.
Ďakujem.

oh.my.gosh

neviem ako si prisla na to ze mam zanedbane vlasy, ja si len kupujem veci za normalnu cenu nie za taku ako to predavate v salonoch :) mala som aj joico,ja nehovorim, ze je zle, naopak, ale kupila som to za normalnu cenu, tusim 12 dolarov velke balenie. radsej sa nepytam kolko pytas ty :) jedine co kupujem u kadernicky tu, je sprej na zehlenie vlasov lebo tam rozdiely v cenach moc nie su. a pokial neveis, je mnoho starnok, napr, bristkych, kde sa neplati ani shipping a tvoje drahe joico sa tam da kupit za super cenu, balik pride raz dva. ale tvoje zakaznicky asi nemaju net. sand to nezistia a nebudu ti kazit kseft

FoxyBeauty

nepodporuj vykorisťovanie a maj zanedbaneé vlasy tak je to najlepšie že? :)

samozrejme každému je dobré niečo iné ale ja na joico som mala len samé pozitívne ohlasy od mojich zákaničiek

oh.my.gosh

no matrix biolage ani joico, teda nie su luxusne :) len u nas maju luxusne ceny ako vsetko. mimo europy ich predavaju barzkde v potravinach vedla herbal essences a pod. za nizke ceny. len tu si to musia kupovat ludia za sialene ceny zo salonov, ved treba zarobit kde sa da obchodnici ze? ved Slovaci s ovela nizsim prijmom nez v inych zap. krajinach radi daju za vsetko dvojnasobok, alebo trojnasobok. ak chce clovek nieco takejto zancky, a necestuje, tak sa to da objednat za velmi slusne ceny, a casto sa neplati ani shipping. ja nebudem podporovat taketo vykoristovnie,snad ani druhi ludia a raz sa to su zmeni :)

FoxyBeauty

Ahojte baby :)
Pracujem ako profesionalna vlasová a make-up stylistka..Jemné vlasy su asi najčastejší problém moich zákazničiek a preto vám poradím pár mojich trikov...

1.Kvalitná a vyvážená strava

2.Ak naozaj stojíte o pekné vlasy treba zainvestovať aj do šamponu,mne sa najviac osvedčil "joico"...Neviem či sa dá kupiť aj u nás na Slovensku lebo ja si ho objednávam aj s kondicionerom zo zahraničia

3.Už niekoľko rokov používam "TRINITY koffein revital tonikum"...Mala som problém s vypadávaním vlasov a toto mi úžasne pomohlo,za nič na svete by som to neprestala použivať

4.Dôležité je aj fúkanie vlasov...Pomocou okrúhlej kefy dokážete vyčarovať skvelý objem..Ja zvyknem nastriekať na kefu "reroot" od TRINITY čo posilní korienky vlasov a dodá to celkový objem

5.Na suché vlasy odporúčam len jednu veľmi osvedčenú vec
Každé dva týždne vyživujte vlasy olivovým olejom od korienkov až po končeky votrieť do vlasov a na noc nechať,ráno zmyť

Tak dúfam že som aspoň trochu pomohla ;)

adoree

Ahoj, ja pracujem s BIOLAGE, je to luxusna rada značky MATRIX. Je to prirodná vlasová kozmetika a moje zakaznicky su s nou velmi spokojne.

Lucinka33

Ahojte, dnes som kupila v DM sampon Balea na uhladenie vlasov. Maju novu seriu samponov bez silikonov! Obsahuju vraj aj jemnejsie tenzidy (teda sulfaty).Okrem tohto samponu mali este sampon na hnede vlasy s vytazkom z henny, na blond vlasy a na poskodene vlasy. Stal len 1,65 eura. Som zvedava, aky bude. Uz ste niekto tieto nove Balea sampony skusali?

Lienka25

Ja mám skúsenosti s DR. MULEROM .. a je podľa mna super .. síce som zatial vyskúšala len na mastné vlasy ale je fakt dobrý ... lenžo teraz po lete a farbení mam zničené vlasy tak by som bola rada keby mi odporučíte nejaký na suché vlasy zničené .. kujem :D

Majushka

Ahojte,ja mám také kratšie tmavo hnedé vlasy ale moc husté a chcem si dať úplne tmavo hnedý šampón,aký odporúčate?:) Palette alebo Matrix? ktoré sú tie najlepšie?:)